ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ



Όλοι πριν μερικούς μήνες θυμόμαστε τα πανηγυρικά δελτία τύπου του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου και τους διθυράμβους των φιλοπαρισικών ιστοσελίδων για την ένταξη του έργου «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Δ.Ε. Λειβαθούς Δήμου Κεφαλονιάς» στο ΕΠΠΕΡΑΑ.

Όμως παρόλο που οι εκλογές τελείωσαν δικαιώνοντας με το αποτέλεσμα τους τη δημοτική αρχή, κάποιος ξέχασε να μας ενημερώσει ότι εδώ και ένα περίπου μήνα ανακλήθηκε η απόφαση ένταξης του συγκεκριμένου έργου με την από οικ. 128951/28-07-2014 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, κου Σωκράτη Αλεξιάδη.

Φαίνεται ότι η ενημέρωση των Κεφαλονιτών γίνεται μόνο επιλεκτικά από το Μέγαρο και με συγκεκριμένα κριτήρια που σίγουρα δεν εξυπηρετούν την αρχή της διαφάνειας και της ενημέρωσης των δημοτών.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το έργο του Βιολογικού Λειβαθούς να ενταχθεί και να μπορέσει να υλοποιηθεί ένα έργο πνοής για την περιοχή.

Οι εκλογές τελείωσαν, τώρα αρχίζουν να φανερώνονται τα προβλήματα!

Εκ του Γραφείου Τύπου της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ