ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης από Ζακύνθου Δωδώνης Χρυσόστομος



κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου.
Ο μαζί με τις ευχές επεσήμανε ότι πρέπει να γίνουν έργα στον τόπο μας και άσκησε δριμεία κριτική σε όλους τους προηγούμενους για την απραξία τους. Ζήτησε, όμως, και από τους νέους αιρετούς να μην έχουν στο νου τους μόνο την επανεκλογή αλλά να παράξουν ουσιαστικό έργο για τον τόπο και τους πολίτες του. Κυρίως όμως να μην βουτήσουν ολόκληρο το χέρι τους στο βάζο με το μέλι.
Νωρίτερα σε μια λιτή τελετή ορκίστηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων. Στην ασφυκτικά γεμάτη από συγγενείς, γνωστούς και φίλους των νέων αιρετών αίθουσα, μετά την τελετή ορκωμοσίας που έγινε από τον κ. Χρυσοστόμου ακολούθησε και πολιτικός όρκος για δυο δημοτικούς συμβούλους. Την ανάγκη να συμβάλλουν όλοι στην προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες τόνισε από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος.
Εντωμεταξύ παρουσία και του βουλευτή Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα και των υπολοίπων μελών του περιφερειακού Συμβουλίου, στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου πατρών, ενώ το παρόν έδωσε και ο περιφερειαρχης πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, θέλοντας να στείλει μηνυμα συμπόρευσεις των δυο περιοχών. Την ορκομωσία έκανε ο μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ ο Απόστολος κατσιφάρας ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για την πολιτική που θα ακολουθήσει στη νέα του θητεία.Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές των νομών της Περιφέρειας, δήμαρχοι και πλήθος κόσμου....

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ