ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το «Εθνόσημο» της Ελληνικής Ομάδας Ποδηλασίας στο Δήμο Κεφαλονιάς.



Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων café και Bar «ο Αρκείσιος» κ.Χρήστος Καμπανός παρέθεσε «Αποχαιρετιστήριο Γεύμα» στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Πίστας κ.Παντελή Ιωαννίδη και στους Πρωταθλητές της Ομάδας, που επέλεξαν την Κεφαλονιά για τις προπονητικές τους δραστηριότητες.
Το Γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο κ.Ανδρέας Παντελειός, ως Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ελληνικών Νήσων και ο Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του VOUTOSPRESS.GR 
κ.Σάκης Βούτος.



Κατά τη διάρκεια του Γεύματος συζητήθηκαν οι δυνατότητες καθιέρωσης της Κεφαλονιάς ως Νησί με ιδανικό προπονητικό περιβάλλον, γεγονός που θα συνέβαλλε ουσιαστικά στην περαιτέρω τουριστική προβολή με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές Αθλητικής περιήγησης.
Ο κ.Κεκάτος ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τον κ.Παντελή Ιωαννίδη για την επιλογή της Κεφαλονιάς για τις πρωταθλητικές προπονητικές δραστηριότητες , τον κ.Καμπανό και κ.Τιμοθεάτο για την ευγενική χορηγία των Ενώσεων που Προεδρεύουν και τον κ.Βούτο για τη διαρκή δημοσιογραφική προβολή του Νησιού μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών του και της διαδικτυακής εφημερίδας του.
Τέλος ο κ.Ιωαννίδης, σε ένδειξη σεβασμού προς τη Δημοτική Αρχή για την επιτυχημένη συνεργασία της στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, απένειμε στο Δήμο, προσφέροντας στον κ.Κεκάτο συμβολικά το «Εθνόσημο» της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ