ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Eκοψε τη πίτα του ο ΑΣΚ (φωτο)


Με την σύσσωμη παρουσία του Δ.Σ., του Γενικού διευθυντή της ομάδας κ. Θανάση Μουίκη, όλων των αθλητών των τμημάτων του Συλλόγου (εκτός ανδρικού που την ίδια ώρα έδινε σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος στην Πάτρα), αλλά και πολλών φίλων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η ετήσια γιορτή του Α.Σ.Κ. με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


Στην σύντομη ομιλία του και μετά τις καθιερωμένες ευχές ο γενικός διευθυντής και ψυχή του Συλλόγου κ. Θανάσης Μουίκης αναφέρθηκε στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Α.Σ.Κ., κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χτιστεί μια ομάδα από την αρχή, μετά την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που σήμερα χαιρόμαστε μέσα από το παιχνίδι της αλλά και την θέση την οποία βρίσκεται κάνοντας υπερήφανους όλους τους Κεφαλονίτες.
Την γιορτή του Α.Σ.Κ. τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του Νομού κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Σουζάνα Πεφάνη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και πρώην πρόεδρος Δ.Σ. Κεφαλονιάς, κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο εντεταλμένος Δ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης.
Παρών και ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ, ο κ. Στέφανος Βεργωτής.
Παρέστησαν ακόμη και οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Σπύρος Σαμούρης και Χαράλαμπος Λυκούδης.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η βουλευτής του Νομού κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης η οποίοι εξήραν την προσπάθεια που γίνεται στον τοπικό αθλητισμό από τον Α.Σ. Κεφαλονιά.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή από τον κ. Θανάση Μουίκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.
Υπήρχαν τέσσαρες πίτες μια για κάθε τμήμα
Στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί, δόθηκαν δύο μπάλες μπάσκετ που προσέφερε ο Σύλλογος, μία κάμερα υπολογιστή που προσέφερε το κατάστημα “ You” και μία δωροεπιταγή που προσέφερε το κατάστημα “Gameland”.
Το Sportsthea εύχεται στο Δ.Σ., τους προπονητές και αθλητές να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη από υγεία και επιτυχίες και την άνοδο στην Α1 της ομάδας.









































Πηγή http://sportsthea.blogspot.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ