ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Σε οικογενειακό και χαρούμενο κλίμα έκοψαν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα Διλινάτα



Στην ταβέρνα «Κούτουπας Paradise», μέσα σε γιορτινό όσο και οικογενειακό κλίμα, έκοψαν απόψε το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, Α.Ο. Διλινάτα.
Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ., η ποδοσφαιρική ομάδα με τις οικογένειες και τα παιδιά των μελών της, το τεχνικό team και φίλοι της ομάδας.


Όπως προαναφέραμε το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο κάτι που σίγουρα έχει να κάνει και με την φανταστική φετινή πορεία της ομάδας του «Μεγάλου Χωριού»!
Στην σύντομη ομιλία του, μετά τις καθιερωμένες ευχές, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Βαρτελάτος αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας που προπορεύεται στο φετινό πρωτάθλημα αποδίδοντας τα εύσημα σε προπονητή και ποδοσφαιριστές αλλά και στο Δ.Σ. που σε δύσκολες εποχές βάζουν βαθιά το χέρι στις τσέπες για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Στη συνέχεια αφού όλοι γεύτηκαν τα ψητά αρνιά και τα υπόλοιπα ορεκτικά του "Κούτουπα" έγινε η κοπή. Υπήρξαν δυο πίτες στο τραπέζι προσφορά του αρτοποιείου "τρίτη Γενιά" του Αντώνη Χαραλαμπέλη τον οποίο και ευχαρίστησε ο πρόεδρος για την δωρεάν του. Τα τυχερά φλουριά έπεσαν, από την ανδρική ομάδα στο Φατιόν Τανουσάι και από την παιδική του Διονύση Κρεμύδα. Και οι δυο εισέπραξαν από 50 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε και δόθηκε από την Διοίκηση.
Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και καπέλα στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, ενώ στους προσκεκλημένους της ομάδας από ένα υπέροχο μπρελόκ.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. κ. Ξενοφώντας Ευαγγελάτος και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Γεράσιμος Καραντινός.
Το Sportsthea εύχεται στο Δ.Σ. και την ποδοσφαιρική ομάδα των Διλινάτων μια καλή χρονιά γεμάτη από υγεία και επιτυχίες.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ