ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπή μοτοσυκλετών στην Κεφαλονιά



Εξιχνιάστηκαν (3) υποθέσεις κλοπής μοτοσυκλετών στην Κεφαλονιά
Εξιχνιάστηκαν -άμεσα- από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς υποθέσεις κλοπής μοτοσυκλετών στην Κεφαλονιά.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν χθες (12.06.2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, πέντε ανήλικοι, ένας 14χρονος και τρεις 15χρονοι ημεδαποί καθώς και ένας ακόμη 15χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών μοτοσυκλετών οι πέντε ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες δύο κλοπών μοτοσυκλετών το βράδυ της Πέμπτης (11.06.2015) και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (12.06.2015), από το Αργοστόλι.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας ,ένας από τους 15χρονους διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε μία ακόμη κλοπή μοτοσυκλέτας μαζί έναν 13χρονο ημεδαπό, το απόγευμα της Παρασκευής (29.05.2015).
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και οι τρείς μοτοσυκλέτες που είχαν αφαιρεθεί, ενώ μία από αυτές βρέθηκε κρυμμένη σε υπαίθριο χώρο.
Οι κλεμμένες μοτοσυκλέτες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι πέντε ανήλικοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ