ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κανένας, ποτέ δεν έφθασε τόσο μακριά όσο ο Αλέξης…



ΓΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, στην παγκόσμια ιστορία γυναικόπαιδα, ανήλικα παιδιά, νέοι και νέες, ΑΟΠΛΟΙ, που μισούν μάλιστα τον πόλεμο, στην ουσία ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ εναντίον όλων των ευρωπαϊκών χωρών και ΣΤΗΝΟΥΝ αναίμακτα ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ, από τα οποία σε λίγα χρόνια θα δοθεί το σύνθημα για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ολόκληρης της Ευρώπης!..

ΑΥΤΗ η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της ηλίθιας και προδοτικής συμπεριφοράς της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης…
ΡΕ ...ΑΝΟΗΤΟΙ Ευρωπαίοι, ευρώ δεν θέλατε; Παγκοσμιοποίηση δεν ποθούσατε; Να ‘τα, ρε …καραγκιόζηδες, μπροστά σας, είναι και το ευρώ και η παγκοσμιοποίηση! Καθίστε κάτω τώρα και …φάτε τα και τα δύο!.. Να ξέρετε όμως, ότι θα τα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ πολύ ακριβά… Μόνο η παμπόνηρη Αγγλία μπορεί να σωθεί, γιατί πήρε χαμπάρι τι γίνεται και δεν μπήκε στην Ευρωζώνη και προσπαθεί να την κοπανήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΜΕΧΡΙ στιγμής, ο …«ξυπόλυτος στρατός» των μεταναστών, που σιγά – σιγά «ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ» τις πόλεις μας και εξαπλώνεται γρήγορα, από τη μια περιοχή στην άλλη – αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι – είναι ΑΟΠΛΟΣ και το μόνο που ζητάει προς το παρόν, είναι να ΔΟΥΛΕΨΕΙ, για να φάει, να πιει, να κοιμηθεί σ’ ένα παλιοκρέβατο και να στεγάσει τα παιδιά του μέσα σε μια καλύβα, χωρίς να τους βομβαρδίζουν τα αεροπλάνα των μεγάλων κρατών…
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία της η Ευρώπη καταλαμβάνεται από ορδές πεινασμένων και εξαθλιωμένων ανθρώπων, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς να ΧΥΘΕΙ ούτε μια σταγόνα αίμα...
ΒΕΒΑΙΩΣ το ΑΙΜΑ θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… Γιατί πίσω από όλες αυτές τις στρατιές των άοπλων και πεινασμένων, ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, με τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και τις ΒΟΜΒΕΣ! Οι φανατικοί θα δώσουν σύντομα το τελειωτικό χτύπημα στους Ευρωπαϊκούς Λαούς και όσοι δεν έχουν προφθάσει να ξενιτευτούν και να γίνουν μετανάστες στην Ασία και την Αφρική, θα γίνουν δούλοι των μεταναστών. Όπως είχαμε εμείς, μια χούφτα Ευρωπαίων, και εκμεταλλεύονταν επί διακόσια χρόνια όλους τους λαούς της Ασίας και της Αφρικής, που τους σκοτώναμε, τους μαστιγώναμε, τους κρεμάγαμε και τους παίρναμε την παραγωγή τους και με τα κεφάλια των μαύρων παίζαμε ποδόσφαιρο!
ΠΟΙΟΙ φταίνε για το ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται εναντίον των λαών του πλανήτη, γιατί στο τέλος ΟΛΟΙ θα πληρώσουν κανένας δεν θα γλιτώσει.
Η ΗΛΙΘΙΑ ηγετική τάξη της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Αμερικής… Κοιτάξτε τους, ένα ένα, δείτε τις φάτσες και θα καταλάβετε, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με …«σεσημασμένους» παλαβούς, τρελούς, άχρηστους, ανίκανους και τεμπέληδες.
ΕΙΝΑΙ απίστευτο αυτό που γίνεται σήμερα στον κόσμο, η Ευρώπη και η Αμερική ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ χωρίς να έχει γίνει πόλεμος και να τον έχουν χάσει
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ, χωρίς την παραμικρή αντίδραση και αντίσταση, στον ξυπόλητο και πεινασμένο στρατό των μεταναστών. Έχασαν τον πόλεμο χωρίς να έχει πέσει ούτε μια τουφεκιά!
ΕΙΝΑΙ δε τόσο ηλίθιοι, όλοι αυτοί οι ηγέτες της Δύσης, ώστε το μόνο πράγμα που κάνουν, για να αντιμετωπίσουν αυτό το φοβερό ΤΣΟΥΝΑΜΙ, είναι να …σηκώνουν τοίχους από σύρματα!!! Ρε τόσο ηλίθιοι είσαστε; Τι να κάνει ένα πλέγμα από σύρμα, μπροστά στην πείνα και την απόγνωση τόσο πολλών ξεσηκωμένων; Φυσάνε, και τα συρμάτινα τείχη της Ιεριχούς πέφτουν κάτω και περνάνε!.. Ή ανοίγουν τρύπες και περνάνε από μέσα …τόσο αδύνατοι είναι όλοι τους από την πείνα και τις κακουχίες…
ΠΟΙΟΣ ξεκίνησε αυτή την ιστορία, που θα καταλήξει στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και στην καταστροφή της Ευρώπης και της Αμερικής, των οποίων όπως φαίνεται ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ… Ήδη έχει ξαναρχίσει ο Ψυχρός Πόλεμος…
Ο ΟΜΠΑΜΑ αποφάσισε να «περικυκλώσει» την Ρωσία με πυραύλους (!), θύμωσε ο Πούτιν, και τους πήρε την Κριμαία και άντε τώρα να ξεμπλέξουν οι δύο υπερδυνάμεις.
ΜΕΤΑ οι Αγγλογάλλοι παρέα με τους Αμερικανούς στήνουν πολέμους και κτυπάνε Μουσουλμάνους και Άραβες, επειδή δήθεν δεν έχουν …δημοκρατία – αυτό τους μάρανε – και απειλούν λέει την παγκόσμια ειρήνη (!), ενώ η πραγματικότητα είναι, ότι θέλουν να τους φάνε τα πετρέλαια και για να τους γονατίσουν, βομβαρδίζουν τους άμαχους και έτσι δημιούργησαν την μεγάλη και ανίκητη στρατιά των πεινασμένων, που επιτίθεται ειρηνικά για την ώρα και γρήγορα θα έχει καταλάβει ολόκληρη την Ευρώπη.
ΑΛΛΑ γιατί πάμε τόσο μακριά, για να αποδείξουμε πόσο ανίκανοι και άχρηστοι είναι η σημερινή ηγεσία της Ευρώπης, όταν βλέπουμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ στη χώρα μας, τι κάνουν σε μένα και σε σένα, φίλε αναγνώστη… Μέσα σε πέντε χρόνια ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου… Και ενώ βλέπουν τα λάθη που διέπραξαν, συνεχίζουν να τα υποστηρίζουν, γιατί στόχος τους είναι να μαζέψουν οι φίλοι τους τοκογλύφοι, όλο τον πλούτο του κόσμου.
Από την ημέρα, δε, που έγινε πρωθυπουργός ο Αλέξης, έχουν πέσει πάνω του να τον φάνε… Όλοι οι σημερινοί ηγέτες της Δύσης, μικροί και μεγάλοι, όλη μέρα βρίσκονται μ’ ένα τηλέφωνο στο χέρι και αλληλοσυνεννοούνται για το πώς θα ξεφορτωθούν και πώς θα καταστρέψουν τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει, τους τελευταίους πέντε μήνες, ούτε μία μέρα που η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Γιούνκερ, ο Σουλτς, ο Ομπάμα, ο Ολάντ και όλοι οι πρωθυπουργοί και υπουργοί της Ευρώπης, να μην κάνουν δηλώσεις για να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τους Έλληνες, ότι ο Τσίπρας θα μας καταστρέψει, ενώ την καταστροφή την έχουν φέρει στον κόσμο όλοι αυτοί οι κύριοι.
ΔΕΙΤΕ όλες τις μεγάλες εφημερίδες και όλα τα μεγάλα κανάλια, ενώ η ανθρωπότητα «καίγεται» στα προβλήματα, αυτοί γράφουν και ξαναγράφουν, λένε και ξαναλένε, μόνο για την …καταστροφή που φέρνει ο Τσίπρας στην Ελλάδα! Ειλικρινά δεν πιστεύαμε πως έχουμε ΕΝΑ τόσο ικανό και μεγάλο ΑΡΧΗΓΟ. Κανένας ποτέ δεν έφθασε τόσο μακριά όσο ο Αλέξης.
Κ.

Φέρτε όλοι πίσω τα λεφτά σας και θάψτε τα στα σπίτια σας.
Θα σας φάνε οι ξένοι τις καταθέσεις που έχετε στις ξένες τράπεζες. Για ρωτήστε πόσοι έχασαν τα λεφτά τους το 1940-45 που τα είχαν στις μεγάλες τράπεζες της Αγγλίας, του Παρισιού και του Βερολίνου.

ΕΙΤΕ υπογράψουμε συμφωνία με τους δανειστές είτε όχι, να το θυμηθείτε ότι πάλι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα έχουμε μεγάλες φασαρίες και πολλά προβλήματα. ΓΙΑΤΙ θα αποδειχθεί ΑΔΥΝΑΤΟ οι πολίτες να πληρώνουν τόσο βαρείς φόρους, όταν οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και στους άλλους μισούς οι συντάξεις έχουν ήδη περικοπεί κατά 50% και σε λίγο θα έχουν φτάσει στα 200 ή τα 100 ευρώ.
ΜΕ αυτά τα λεφτά πώς να πληρώσεις το νοίκι σου, το ρεύμα και το νερό και τι θα μείνει για να φας και να φάνε ένα πιάτο φαΐ τα άνεργα παιδιά σου; ΚΑΙ να έχεις και τους δανειστές, να σου λένε ότι πρέπει να πληρώνεις και τους φόρους σου που κάθε χρόνο θέλουν και να τους αυξάνουν. ΚΑΙ όταν οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, σκεφτείτε τι γίνεται με τους άνεργους, με το 1.500.000 ανθρώπους που η τρόικα τους άφησε χωρίς δουλειά και πάνε στις εκκλησίες για να φάνε ένα πιάτο φαΐ.
ΣΑΣ διαβεβαιώνουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τα 1,5 εκ. των ανέργων δεν τον ενδιαφέρει και δεν του καίγεται καρφί τι θα γίνει με την εφορία. ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για φόρους. ΑΥΤΑ τα… σαΐνια οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες που έφεραν τη χώρα μας σε αυτό το κατάντημα δεν γνωρίζουν ότι όταν κάποιος ΠΕΙΝΑΕΙ γράφει την εφορία και τους νόμους των τροϊκανών στα παλιά του τα παπούτσια;
Άκου εκεί να δεις, άνεργοι 5-6 χρόνια και να πιστεύουν οι απατεώνες δανειστές μας ότι θα πάνε να πληρώσουν και φόρους! Από πού μωρέ να τα βρουν; ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ακόμα και να συμφωνήσουμε με τους ξένους για κάποια λύση, ό,τι και να υπογράψουμε, πάλι δεν θα τηρηθεί, γιατί δεν μπορούμε να πληρώνουμε φόρους. ΘΑ πρέπει οι ξένοι τοκογλύφοι να καταλάβουν επιτέλους, ότι ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ να μην τιναχτεί στον αέρα η οικονομία της Ευρώπης, η οποία στη συνέχεια θα συμπαρασύρει και την παγκόσμια οικονομία, πρέπει ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας, γιατί είναι τοκογλυφικό και παράνομο.
Στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά τη χώρα μας για να αρχίσει η ανάπτυξη, διαφορετικά η Ευρώπη ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι θα προσπαθήσουν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ή να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό φέρουν πίσω σε εξαγοράζοντας τους Άγγλους δικαστές.
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες που διατηρούν λογαριασμούς στο εξωτερικό, να φέρουν πίσω στη χώρα μας τα λεφτά τους. Δεν είναι ανάγκη να τα βάλουν στις ελληνικές τράπεζες, ας τα κρατήσουν στα σπίτια τους, μέχρι η οικονομία της χώρας να μπει σε ανάπτυξη.
ΕΧΟΥΜΕ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ και τις καλύτερες ΘΑΛΑΣΣΕΣ στον κόσμο που, αποτελούν εγγύηση ότι η χώρα μας δεν θα βουλιάξει και δεν θα καταστραφεί ποτέ.
ΕΙΝΑΙ πολύ μεγαλύτερος ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ να έχουν ΕΞΩ τα λεφτά τους. Φέρτε τα λοιπόν μέσα στην πατρίδα μας και κρύψτε τα μέχρι να περάσει η κρίση. Θα μας θυμηθείτε. Η παγκόσμια οικονομία πάει κατά διαόλου. Και για να μη νομίζετε ότι σας γράφουμε παραμύθια ρωτήστε, κάποιους παλιούς Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες για να μάθετε ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ έχασαν με την κήρυξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Οι παλιοί Έλληνες εφοπλιστές είχαν βγάλει τα λεφτά τους έξω στην Αγγλία στο περίφημο «CITY» και τα έχασαν όλα μαζί με τους Άγγλους. Όπως χάθηκαν και τα λεφτά που είχαν κάποιοι βάλει στα χρηματιστήρια στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες και την Νέα Υόρκη.
Οι μόνοι που γλύτωσαν τις λίρες τους και τις ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ήταν όσοι τις είχαν θάψει στους κήπους τους.
Γ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ