ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ελένη Φουρέιρα: Με ρομαντικό girly look στον Φλοίσβο! Φωτογραφίες



Στο μοναδικό roadshow “Dromos on the Go 2015” συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε το δικό της ραντεβού με τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού “Δρόμος FM” ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο Φλοίσβο με τους θαυμαστές της που περίμεναν υπομονετικά για να την γνωρίσουν από κοντά.





Ευδιάθετη, χαμογελαστή και με ρομαντικό καλοκαιρινό look η Ελένη Φουρέιρα υπέγραψε αυτόγραφα και στην συνέχεια βρέθηκε στο 18μετρο λεωφορείο του φεστιβάλ για να μιλήσει στον “αέρα” σε μια live ραδιοφωνική μετάδοση. Μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και για τα βραβεία MAD VMA 2015 που πλησιάζουν και στα οποία η ίδια ετοιμάζει μια συνεργασία έκπληξη.



Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε βρίσεκι την τραγουδίστρια στα καλύτερά της, αφού ζει μια πολύ όμορφη περίοδο της προσωπικής της ζωής στο πλευρό του συντρόφου της Σπυράγγελου Λυκούδη, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνει μια χρονιά επιτυχημένων συνεργασιών αρχικά με τον Νίκο Βέρτη τον χειμώνα και στην συνέχεια με τον Παντελή Παντελίδη και το συγκρότημα Μέλισσες.

Δες περισσότερες φωτογραφίες απο την εμφάνισή της στο Φλοίσβο στο πλαίσιο του “Dromos on the Go 2015″









http://www.tlife.gr/

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ