ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δήμος δεν είναι Αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου να εφαρμόζει κατασταλτικά μέσα.









Την άψογη λειτουργία του πεζόδρομου στην Σκάλα που έχει δώσει άλλη αίγλη και μεγάλη ώθηση σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού μας, τονίζουν συνεχώς κάτοικοι και επαγγελματίες. Ευχαριστημένοι είναι επίσης και οι επισκέπτες που βλέπουν την Σκάλα να μοιάζει με μία σύγχρονη ευρωπαική πόλη.

Τώρα, επειδή υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί "ασυδοσίας" από την παρουσία αυτοκινήτων πάνω στον πεζόδρομο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι με απόφαση της Δημοτικής Αρχής και της δημοτικής κοινότητας Σκάλας υπάρχει μία ζώνη ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων από τις 6 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι προκειμένου να ανεφοδιάζονται τα καταστήματα και να κάνουν κάτοικοι και επαγγελματίες τα ψώνια τους. Αυτό ισχύει και καμία ασυδοσία δεν υφίσταται.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δήμος δεν είναι Αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου να εφαρμόζει κατασταλτικά μέσα. Η προστασία και διατήρηση αυτού του μεγάλου αναπτυξιακού έργου επαφίεται πρωτίστως στους ίδιους τους Σκαλισιάνους που πρώτοι αυτοί θα πρέπει να το περιφρουρήσουν. Ας δούμε όμως όμορφες εικόνες από την χθεσινοβράδυνη εικόνα του πεζοδρόμου σε άψογη λειτουργία και με κόσμο:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ