ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αλέξη θέλεις να κτυπήσεις τη φοροδιαφυγή;



Συνεχίζουμε τις προτάσεις και τα… μαθήματα . Διώξε τους παλιούς έφορους. Όλους, καλούς και κακούς, γιατί στην πράξη απέτυχαν και βάλε στη θέση τους ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, εφοριακούς, δικηγόρους, οικονομολόγους, φοροτεχνικούς ή λογιστές, έντιμους, φιλόδοξους με διάθεση για δουλειά και για κάθε μεγάλη φοροδιαφυγή που ανακαλύπτουν δίνε τους και μπόνους!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ πάρα πολλοί Διευθυντές εφοριών που τα ΠΙΑΝΟΥΝ. Αυτό είναι γνωστό. Έχει γραφεί επανειλημμένως σε εφημερίδες ότι παλιότερα οι Διευθυντές των πολιτικών γραφείων ορισμένων υπουργών Οικονομικών, ΠΟΥΛΑΓΑΝ τις θέσεις Διευθυντών στις μεγάλες εφορίες αντί 5 ή 10 εκατομμυρίων δραχμών!..
Σκεφθείτε τι έβγαζαν, τι έτρωγαν – έφοροι και πολιτικοί – και ΠΟΣΑ ΕΧΑΝΕ το δημόσιο, δηλαδή εμείς οι φορολογούμενοι. ΦΥΣΙΚΑ υπήρχαν και υπάρχουν και ΕΝΤΙΜΟΙ εφοριακοί, οι οποίοι σίγουρα δεν κλέβουν οι ίδιοι, αλλά ΚΛΕΒΟΥΝ οι υπουργοί ή οι άνθρωποί τους, που τους δίνουν ΕΝΤΟΛΗ, να ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ τον τάδε επιχειρηματία ή να ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ την τάδε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ξέρουμε ποιοι ζημιώνουν περισσότερο το κράτος, οι ΚΛΕΦΤΕΣ Διευθυντές εφοριών που κλέβουν ίσως με… ρέγουλα ή οι ΕΝΤΙΜΟΙ που κατόπιν υπουργικών εντολών καλύπτουν τεράστιες υποθέσεις φοροδιαφυγής, χωρίς συνήθως οι ίδιοι να βάζουν δεκάρα τσακιστή στην τσέπη τους... ΣΤΟΥΣ χιλιάδες εφοριακούς που υπηρετούν, σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν αρκετά ΛΑΜΟΓΙΑ. Αυτά συνήθως προσκολλώνται μέχρι να συνταξιοδοτηθούν σε μια ή δύο μεγάλες εταιρείες, τις οποίες «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ» είτε οι ίδιοι είτε οι φίλοι τους και τα ΄κονομάνε.
ΟΙ περισσότεροι όμως εφοριακοί και κυρίως οι νέοι είναι ΕΝΤΙΜΟΙ και ΚΑΘΑΡΟΙ και είμαστε σίγουροι ότι αν η πολιτεία φρόντιζε να παίρνουν κάτι παραπάνω, ποτέ δεν θα δέχονταν τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ να γίνουν ΛΑΜΟΓΙΑ…
ΓΙΑΤΙ, σας ζαλίζουμε πάλι το κεφάλι, για πράγματα μάλιστα που τα ξέρετε όλοι και οι περισσότεροι από εσάς τα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά, τα ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ και κυρίως πάρα πολλοί από εσάς ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ… ΕΜΕΙΣ, δεν σας κατηγορούμε γι΄ αυτό. Γιατί το βρίσκουμε λογικό και ολίγον… δίκαιο. Γιατί όταν βλέπετε ότι όλοι γύρω σας λαδώνουν ή προσπαθούν να λαδώσουν εφοριακούς, για να γλιτώσουν φόρους, γιατί δεν θα το κάνετε και εσείς; ΚΟΡΟΪΔΑ είστε;
Όχι βέβαια… ΚΟΡΟΪΔΟ και μάλιστα ΑΡΧΙΚΟΡΟΪΔΟ είναι το κράτος, που δεν ΚΑΤΑΡΓΕΙ, σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ τους παλιούς Διευθυντές εφοριών και στη θέση τους να βάλλει ΝΕΑ παιδιά, ΕΝΤΙΜΟΥΣ εφοριακούς, φιλόδοξους, με διάθεση για δουλειά και επιτυχίες, στους οποίους για κάθε μεγάλη φοροδιαφυγή που θα αποκαλύπτουν θα τους δίνει και ένα γενναίο μπόνους.
Κ.

Αλέξη μας ακούς;

Όποιοι εκδότες, καναλάρχες και δημοσιογράφοι ασκούν έντιμα το λειτούργημά τους να τους επιβραβεύει η πολιτεία με φορολογικές απαλλαγές. Είναι προτιμότερο από το να λαδώνονται από αδίστακτους εργολάβους και αχόρταγους προμηθευτές του Δημοσίου…

ΠΑΡΑ πολλά χρόνια ακούμε και διαβάζουμε ότι τα κανάλια και οι εφημερίδες είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ στη χώρα μας… Επίσης όλοι ξέρουν ότι όλα τα μεγάλα κανάλια και οι εφημερίδες είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ και οι ιδιοκτήτες τους ΤΑ ΄ΚΟΝΟΜΑΝΕ άγρια κάνοντας δουλειές, με τις εργολαβίες και τις κρατικές προμήθειες του δημοσίου, από τις οποίες πλουτίζουν και συντηρούν τις εφημερίες και τα κανάλια τους, για να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το παλιό κατεστημένο και να ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ κάθε νέα προσπάθεια που επιχειρείται από νέους ανθρώπους για να ανανεωθεί η πολιτική και η οικονομική ζωή της χώρας.
ΤΟ γεγονός αυτό το ξέρουν καλλίτερα από όλους ο Αλέξης και οι συνεργάτες του, που όλα αυτά που γράφουμε, τα ΕΖΗΣΑΝ και τα ΠΛΗΡΩΣΑΝ. ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα βρεθεί επιτέλους κάποια ελληνική κυβέρνηση που θα ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ τουλάχιστον ηθικά τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που δεν λαδώθηκαν ποτέ, που δεν πήραν μίζες ποτέ, που δεν πήραν ποτέ θαλασσοδάνεια και έκαναν πάντα τη στραβομάρα τους για το καλό του τόπου και της Δημοκρατίας.
ΕΜΕΙΣ στη θέση του Τσίπρα, εφημερίδες και κανάλια που στέκονται όρθια στις πιέσεις και δεν πρόδωσαν ποτέ το λαό και τη Δημοκρατία, θα τα απαλλάσσαμε από κάθε φορολογία, όχι για να τα λαδώσουμε, αλλά για να έχουν ένα επιπλέον ΚΙΝΗΤΡΟ για να παραμένουν ΦΡΟΥΡΟΙ της εντιμότητας και της Δημοκρατίας και έτσι στο τέλος, ίσως καταλάβουν και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι το συμφέρον τους είναι να μην εξαγοράζονται και να μην προδίδουν το λαό και τη Δημοκρατία.
ΚΑΙ τα… γαϊδούρια θέλουν κάπου – κάπου να τρώνε κάτι και είναι προτιμότερο να τα «ταΐζει» με καθαρές προϋποθέσεις η ίδια η πολιτεία, παρά οι διάφοροι λωποδύτες με κλεμμένα.
Γ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ