ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ WEEKEND WEEKLY TOY ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ


Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επισκέφτηκαν στελέχη του ταξιδιωτικού περιοδικού Weekend Weekly, του Χονγκ Κονγκ, από 09 έως 15 Ιουλίου στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Marketing Greece.
Τα ονόματα των τριών στελεχών ήταν ο Mr Lau Chun Ho (αναπληρωτής αρχισυντάκτης), ο Mr Ngan Ching Fung (φωτογράφος) και η Ms Fan Hoi Man (μοντέλο).
Το κοινό του περιοδικού είναι αναγνώστες με υψηλό εισόδημα και εμπειρία στο ταξίδι, με ηλικίες από 20-45.
Τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών επικεντρώθηκαν κυρίως στις καλοκαιρινές δραστηριότητες που προσφέρονται στα Ιόνια Νησιά, π.χ θαλάσσια εκδρομή στο Ναυάγιο, στη Ζάκυνθο, αλλά και φωτογράφηση από πάνω από το Ναυάγιο. Στην Κεφαλονιά στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και στο σπήλαιο της Δρογκαράτης, στο Ληξούρι και στο Φισκάρδο. Σε όλα δε τα νησιά επίσκεψη σε μικρά οινοποιεία, στις παραλίες, γνωστές και άγνωστες, ιστιοπλοΐα και άλλες μορφές ναυτιλιακού τουρισμού, παραδοσιακά παραθαλάσσια χωριά, λαϊκές αγορές και ψαραγορές, εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν τοπικές γεύσεις, νυχτερινή ζωή, μουσική, beach bars και νεολαία, παραγωγούς προϊόντων, εργαστήρια με χειροποίητα κλπ. Ο πολιτισμός και τα ιστορικά μνημεία ενδιαφέρουν τους επισκέπτες αλλά με λιγότερη έμφαση.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κάτωθι φορείς και ιδιώτες που συνέφεραν στην υλοποίηση της προαναφερόμενης δράσης: Για την Κεφαλονιά το Δήμο Κεφαλονιάς, την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τα ξενοδοχεία Cefalonia Palace Hotel, Mediterranee Hotel και Hotel Paspalis. Τα πρακτορεία Katsouris Travel και Ertsos Travel. Τα εστιατόρια Δενδρινού Αθανασίας, Εστιατόριο Ψητό και Λιόχαρη, το ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής, το συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας και τον Τιμοθεάτο Δημήτρη. Για τη Ζάκυνθο τα ξενοδοχεία “Eleon Grand Resort & Spa” και το “ Gloria Maris”, το ξεναγό κ. Πάνο Λυκουργιώτη και τα πρακτορεία “Fidelity Travel” και “ Ionian Transport”. Για την Κέρκυρα το ξενοδοχείο “Corfu Holiday Palace”και την εταιρεία “Salty Bag”.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ