ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τίνος είναι βρε γυναίκα το..μπαστούνι??


Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, μια σειρά ανακοινώσεων, για την «πατρότητα» και τη «γέννηση» του μπαστουνιού πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι!

«Εγώ το έσπειρα» λέει ο ένας, «ναι αλλά εγώ κοιλοπόναγα τόσο καιρό και το γέννησα» λέει ο άλλος και στο τέλος βγαίνει και ο «μάμος» και με την επιστημονική επάρκειά του, αποφαίνεται πως «το παιδί είναι αυτού που το έφερε στον κόσμο»!!!

Μάλιστα!!!

Τέτοια ωραία πράγματα, από αιρετούς, που φαίνεται πως εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν την ματαιοδοξία τους και όχι τον λαό της Κεφαλονιάς!

Λες και άνοιξαν το κομπόδεμά τους και έφτιαξαν το μπαστούνι, από το υστέρημά τους!

Λες και έκαναν κάτι πέραν των καθηκόντων τους και γι΄ αυτό θα πρέπει να τους ευγνωμονούμε στον αιώνα τον άπαντα!!!

Σήμερα μάλιστα ο Δήμος μαζί με το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς, ετοιμάζουν φιέστα… για να τιμήσουν τον νομάρχη, «που έφερε στον κόσμο, το υγιέστατο τούτο μωράκι»!!!

Έτσι είναι!!

Ύστερα από 41 χρόνια μεταπολίτευσης, ύστερα από τόσα χρόνια ψηφοθηρικής – πελατειακής και χυδαίας σε μεγάλο μέρος της διαχείρισης των κοινών από τους αιρετούς «υπηρέτες του λαού», συνήθισαν στα παραπάνω και φτάσανε στο σημείο, να εξυμνούν το αυτονόητο και να «στήνουν φιέστες μπροστά στους καθρέφτες τους , ευχαριστώντας τις μαμάδες τους και το κόμμα ( φυσικά ), που τους αξίωσε να γίνουν τόσο χρήσιμοι για τον λαό τους»!!!

Και στο βάθος, πίσω από τον καθρέφτη, μαγνητοφωνημένα χειροκροτήματα και ωσσανά, να επευφημούν, την χαμένη αξιοπρέπειά τους!

Τάσος Καβαλλιεράτος.
http://vlahatasamis.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ