ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία-Εθνικός και Φωκάτα πάνε στις ρεβάνς απλά για να θεωρήσουν τα "εισιτήρια" της πρόκρισης τους στους "8" του τοπικού κυπέλλου....... Οδυσσέας Ιθάκης και Διλινάτα άφησαν ανοικτούς "λογαριασμούς" για τη ρεβάνς μετά την μεταξύ τους ισοπαλία 2-2 στο Βαθύ

Εντυπωσιακή η Α.Ε.Κ. στην Ιθάκη 6-1 την Πρόοδο


Με την αναβολή δυο εκ των επτά αγώνων ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των πρώτων αγώνων του τοπικού κυπέλλου.
Α.Ε.Κ. - Εικοσιμία - Εθνικός και Φωκάτα πρέπει ήδη, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να βρίσκονται στην επόμενη κληρωτίδα και στους "8" που θα συνεχίσουν. Αντίθετα στο ζευγάρι Οδυσσέα-Διλινάτων, μετά την ισοπαλία της Ιθάκης η αγωνία παρατείνεται αφού τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς.
Όπως αναφέραμε παραπάνω μένει να ορισθούν, αν τελικά βρεθούν γήπεδα να φιλοξενηθούν, δυο ακόμη παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σειρά των πρώτων μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα. Παγκεφαλληνιακός-Ομαλά και Σάμη- Πυλαριακός είναι οι ομάδες που αγωνιούν για την τύχη τους!!
Ας δούμε περιληπτικά τι έγινε το Σαββατοκύριακο:
Η φετινή και προβληματική αυλαία επιτέλους άνοιξε το Σάββατο με δυο αγώνες. Στα Μακρυώτικα ο "πρωτάρης" στα τοπικά δρώμενα των νησιών Εθνικός πέρασε από την Έρυσσο άνετα και με σκορ 4-0 έκανε τη ρεβάνς απλή διαδικασία.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα η Εικοσιμία επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων 5-0 και πάει Τζανάτα απλά να "σφραγίσει" το εισιτήριο της πρόκρισης.
Την επόμενη ημέρα το πρωί Οδυσσέας-Διλινάτα είπαν να παρατείνουν την αγωνία του-μας και να πάνε με ανοικτούς "λογαριασμούς" στη ρεβάνς αφού αυτό αφήνει το τελικό 2-2.
Στο ίδιο γήπεδο στο Βαθύ οι πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ανώτερη της Προόδου με ένα εντυπωσιακό 1-6 περιμένει την επόμενη κλήρωση για να μάθει τον νέο αντίπαλο της, μιας και στη ρεβάνς δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Τέλος η "λειψή" αγωνιστική ολοκληρώθηκε στις Κεραμειές όπου τα ανώτερα Φωκάτα επικράτησαν των Πρόννων με σκορ 4-1 και έβαλαν τα θεμέλια πρόκρισης τους στον επόμενο γύρο και στους "8" του τοπικού κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
των πρώτων αγώνων της σειράς


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
5 - 0

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
0 - 4

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 2

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4 - 1

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1 - 6


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 5-0

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία η Εικοσιμία απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων στο μεταξύ τους παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, στο οποίο όχι απλά επικράτησε αλλά η νίκη της με σκορ 5-0 την φέρνει από τον πρώτο αγώνα με τα δυο πόδια στον επόμενο γύρο και στη φάση των «8» του θεσμού.

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ 0-4

Εντυπωσιακή είσοδος του Εθνικού Κεφαλονιάς στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας με το εκκωφαντικό του πέρασμα από τα Μακρυώτικα και τη νίκη του με σκορ 4-0 επί της Ερύσσου.
Μια νίκη η οποία που εκτός ιστορική, αφού ήταν η πρώτη επίσημη, στον πρώτο του αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας και σε ένα ξερό γήπεδο, αλλά και η σιγουριά που δίνει στον Εθνικό για πρόκριση στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου, εκτός ενός συγκλονιστικού απροόπτου.

Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 2-2

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στα πλαίσια του τοπικού κυπέλλου και τον πρώτο αγώνα, μεταξύ των δυο ομάδων, σήμερα το πρωί στο Βαθύ τα Διλινάτα πήραν σημαντική ισοπαλία απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης αφήνοντας όμως ανοικτούς "λογαριασμούς" για τη ρεβάνς και την πρόκριση στους «8».

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 4-1


Σχετικά εύκολα τα Φωκάτα σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές επικράτησαν με σκορ πρόκρισης των Πρόννων για τον πρώτο αγώνα του τοπικού κυπέλλου με σκορ 4-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0, γεγονός που τους έδωσε μια άνεση για τη συνέχεια έστω και αν στο δεύτερο έριξαν ταχύτητα και οι Πρόννοι φάνηκαν συγκριτικά αρκετά βελτιωμένοι.

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 1-6

Δεν χρειάζονταν το σημερινό παιχνίδι για να καταλάβει κάποιος πόσο ποιοτική ομάδα είναι η φετινή Α.Ε.Κ., άλλωστε αυτό το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Οι κιτρινόμαυροι» φέτος είναι πολύ πιο σοβαροί, με πολλές επιλογές, παίζουν όμορφο, όσο και θεαματικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωτάθληματος και τη συμμετοχή τους στα μπαράζ του «ονείρου» της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Απλά την Κυριακή η ομάδα του Γ. Τόγια το επιβεβαίωσε περνώντας πολύ εύκολα από το Βαθύ και την Πρόοδο με σκορ 1-6 και ούτε λόγος για τη ρεβάνς που θα είναι μια απλή διαδικασία για αυτήν.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Ισόπαλοι στις νίκες γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι την 1η αγωνιστική...
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "Χ"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 2 και οι φιλοξενούμενοι επίσης 2!! Είχαμε και μία ισοπαλία.
Δεκαεπτά (17) + 1 αυτογκόλ ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν καλό αφού είχαμε μόνο μία κόκκινη κάρτα στα 5 πρώτα παιχνίδια.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά μόνο 7 κίτρινες κάρτες!! Σε τρία από τα πέντε μάλιστα δεν βγήκε καμία!!
Στα σημαντικά της ημέρας η επικράτηση των φαβορί και η επιστροφή του Νίκου Ζαφειράτου στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια και την επέμβαση που υποβλήθηκε στους χιαστούς. Επίσης η πρώτη επίσημη συμμετοχή σε αγώνα του τοπικού ποδοσφαίρου και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο του Εθνικού Κεφαλονιάς.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την 1η αγωνιστική και τα πρώτα παιχνίδια για το τοπικό κύπελλο το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε:
2 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι μόνο ένας αγώνας δεν έχει πλέον φαβορί για πρόκριση στους οκτώ, τουλάχιστον λόγω τελικού αποτελέσματος. Οι άλλοι τέσσερις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουν πάρει το "εισιτήριο" για τους "8" της διοργάνωσης από τον πρώτο αγώνα.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 1η αγωνιστική με τους πέντε από τους εφτά πρώτους αγώνες ήταν πάρα πολύ καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 25 τέρματα.
Σκορ είχαμε και στα 5 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Προόδου Ιθάκης - Α.Ε.Κ. στο Βαθύ, συνολικά 7!
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν 13 έναντι 12 των γηπεδούχων!!!!
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. με 6 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα του Εικοσιμίας και Εθνικού με 0 γκολ παθητικό.
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα των Ηρακλή Πρόννων - Ερύσσου με 0 γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, της Προόδου Ιθάκης με 6 τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 7. Περισσότερες στο παιχνίδι Φωκάτων-Πρόννων συνολικά 5, με διαιτητή τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλό, αφού είχαμε 1 κάρτα αυτού του χρώματος.



Η επόμενη αγωνιστική



α/α
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα

1.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Δημ. Κεραμειών
Σάββατο
10/10/15
11:15

2.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Δημ. Κεραμειών
Σάββατο
10/10/15
16:00

3.
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ - ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
Δημ. Αγ. Αντωνίου
Σάββατο
10/10/15
16:00

4.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
Δημ. Τζανάτων
Σάββατο
10/10/15
16:00

5.
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ
Δημ. Κεραμειών
Κυριακή
11/10/15
11:15

6.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΟΜΑΛΑ
Δημ. Κεραμειών
Κυριακή
11/10/15
16:00

7.
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δημ. Τζανάτων
Κυριακή
11/10/15
16:00

8.
ΑΣ ΟΜΑΛΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Δημ. Κεραμειών
Τετάρτη
14/10/15
14:15

9.
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Δημ. Κεραμειών
Τετάρτη
14/10/15
16:15


Τα + & Τα -

Στα συν της αγωνιστικής
* Στον Εθνικό Κεφαλονιάς για την πρώτη και ιστορική του παρουσία στα ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο περνώντας "αέρας" από τα Μακρυώτικα και την Έρυσσο με σκορ 4-0!
Ο Νικόλας Κουρούκλης έχει βάλει την σφραγίδα του σε αυτό το καλά δομημένο σύνολο. Ο Νικόλας ένα παιδί με πάθος, όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο κάνει τα πάντα να αλλάξει κάποια πράγματα στον χώρο και μπράβο του. Ο Εθνικός με το καλημέρα έπεισε και φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια!!

* Στους πολύ λίγους που ακόμη προσπαθούν να σώσουν το γόητρο της τοπικής διαιτησίας.
Και φυσικά μιλάμε για τα πέντε παιδιά που κλήθηκαν να σφυρίξουν τους πέντε αγώνες του τοπικού κυπέλλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Μάλιστα ανάμεσα τους υπάρχουν τρεις νέες κοπέλες!! Είναι αυτό που λένε..... "οι γυναίκες μας έβαλαν τα γυαλιά"!!!!
Έτρεχαν από γήπεδο σε γήπεδο προκειμένου να προλάβουν ώστε να μην δημιουργηθούν άλλα ευτράπελα στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για τη νέα περίοδο και το τοπικό κύπελλο. Θα πρέπει λοιπόν να πούμε ότι παρά τα κάποια λάθη, που κρίνονται φυσιολογικά, τα κατάφεραν και με το παραπάνω.
Έτσι για να τα λέμε όλα!!!!!

* Στην επιστροφή και πάλι στην ενεργό δράση για τον Νίκο Ζαφειράτο μετά από τρία χρόνια με την φανέλα πλέον του Α.Ο. Διλινάτων.
Ο εξαίρετος νεαρός Ληξουριώτης ποδοσφαιριστής μετά την ταλαιπωρία από τραυματισμό και επέμβαση στο χιαστό δείχνει πανέτοιμος να βοηθήσει τα Διλινάτα και να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους.
Ο Ζαφειράτος ένα από τα καλύτερα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου με πολύχρονη παρουσία στις μικτές μας αλλά και σε πρωταθλήματα εκτός Κεφαλονιάς είναι σίγουρο ότι θα βρει τα βήματα του και θα ξαναγίνει αυτός που ήταν πριν από αυτόν τον τραυματισμό!! Εμείς να του ευχηθούμε "σιδερένιος" και με υγεία να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει όσο λίγοι!
* Σε ένα παιδί "δικό" μας το οποίο ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς και ήδη μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του με την Κ-20 του Ατρόμητου Αθηνών αγωνίζεται και στην Εθνική Νέων της ιδιαίτερης πατρίδας του της Πολωνίας. Φυσικά όλοι θα καταλάβατε ότι μιλάμε για τον Σεμπάστιαν Χρουσιέλ ο οποίος κλήθηκε και θα λάβει μέρος σε δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει η εθνική νέων Πολωνίας στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στα μέσα Νοεμβρίου.
Σίγουρα το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.




Στα πλην της αγωνιστικής

* Όπως λένε στο χωριό μου η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Έτσι λοιπόν και η έναρξη της φετινής περιόδου δεν με αφήνει καθόλου μα καθόλου αισιόδοξο... Άλλωστε πως να είναι διαφορετικά όταν ένας ολόκληρος Σύνδεσμος ξεκινάει με πέντε μόνο διαθέσιμους διαιτητές; Πως μπορεί να συμβεί όταν τα γήπεδα μας είναι ακατάλληλα και κάποια κλειστά;


Μακάρι να αλλάξει κάτι μα ξαναλέω... δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος τουλάχιστον να γίνει κάτι άμεσα!
* Στην παρουσία πέντε, όπως προαναφέραμε, διαιτητών να καλύψουν ισάριθμα παιχνίδια χωρίς καν να συμπληρώνεται τριάδα!!!
Έτσι και με την υποχρέωση των Σωματείων να προτείνουν κάποιον για συμπλήρωμα βλέπουμε αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα... Και προς θεού τα παιδιά που έπαιξαν και καλά τα πήγαν και διαιτητές δεν είναι... Επίσης μη μου πει κανείς ότι έχουν κάνει προσπάθειες και και και αλλά δεν μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον νέων διαιτητών... Λίγο θα με ενδιέφερε άλλωστε ο... "έχων τα γένια έχει και τα χτένια" που έλεγε και μια παλιά μας παροιμία!!!* Στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" τη Δευτέρα το μεσημέρι στην συνάντηση των ΚΕΔΗΚΕ-Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τους εκπροσώπους των τοπικών Σωματείων για το φλέγον θέμα του γηπεδικού. Εικόνες απαράδεκτες για τον θεσμό... Εικόνες που μόνο σε τέτοιους χώρους δεν πρέπει να βλέπουμε... Κρίμα και πάλι κρίμα...
Και το αποτέλεσμα: Ένα πελώριο τίποτα.... Ένα τεράστιο "μηδέν"... Κρίμα και πάλι κρίμα..... Κρίμα σε αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν λύση!!! Όμως όταν θελήσουν καταλάβουν τι ζημιά κάνουν στην νεολαία θα είναι πολύ αργά. Μα πολύ αργά!!!
Η κόκκινη κάρτα είναι απόλυτα δικαιολογημένη για όλους αυτούς και την περίπτωση τους. Ευτυχώς που τα Σωματεία αρχίζουν να "ξυπνούν"....
* Σ' αυτούς που κατάντησαν τα γήπεδα χωράφια και τελικά κατάφεραν να τα κλείσουν... Μπράβο τους.... Το πέτυχαν!!!
Τόσα χρόνια φωνάζουμε από αυτό το site για την κατάντια των αγωνιστικών χώρων του νησιού, αλλά κανείς δεν μας έπαιρνε σοβαρά, κανείς δεν καταλάβαινε και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.... Στερνή μου γνώση....
Όλοι έχουν τις δικές τους ευθύνες όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο και όταν λέω όλοι το εννοώ..... Και τώρα; Τρεχάτε ποδαράκια μου... Δεν πειράζει μας έλεγαν γραφικούς που ασχολούμαστε συνεχώς με αυτό το θέμα.... Τώρα ας μας πουν ποιοι είναι οι γραφικοί και ποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι στη νεολαία και στον αθλητικό κόσμο των νησιών μας... Καλή μας νύχτα!!!





Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ

Πάλεψε αλλά λύγισε ο ΑΣΚ στην πρεμιέρα στην Α1

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά στο τέλος λύγισε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, από τον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία στην πρεμιέρα του στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία, ο ΑΣΚ αγωνίστηκε με πάθος και θέληση και έφτασε να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Στο τέλος και ενώ ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο, ο ΑΣΚ «πλήρωσε» την αστοχία του στις βολές, αλλά και κάποια κρίσιμα χαμένα ριμπάουντ και ηττήθηκε.
Η βαθμολογία


Θέση
Ομάδες
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
Διαφορά
Βαθμοί
1
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
1
1
0
85 - 55
2

2
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ
1
1
0
73 - 57
2

3
ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡΩΝ
1
1
0
59 - 50
2

4
ΣΦΗΚΑ ΑΣ
1
1
0
67 - 61
2

5
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
1
1
0
62 - 56
2

6
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ
1
1
0
64 - 63
2

7
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
1
0
1
63 - 64
1

8
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
1
0
1
61 - 67
1

9
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΣ
1
0
1
56 - 62
1

10
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
1
0
1
50 - 59
1

11
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ
1
0
1
57 - 73
1

12
ΑΧΑΓΙΑ 82 ΑΟ
1
0
1
55 - 85
1

13
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
0
0
0
0 - 0
0

14
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
0
0
0
0 - 0
0






Η επόμενη αγωνιστική (2η)


12/10/15
8:30:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΣΦΗΚΑ ΑΣ

12/10/15
9:00:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ. - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ

12/10/15
8:00:
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ

14/10/15
7:30:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

11/10/15
3:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ

12/10/15
8:30:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ

12/10/15
8:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ







ΕΦΗΒΟΙ

Δυο στα δύο οι Έφηβοι!
Μετά το «2» της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αρχαία Ολυμπία, κόντρα στον Ολυμπιονίκη, η εφηβική ομάδα του Α.Σ.Κ. συνέχισε το νικηφόρο σερί της, σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιώντας το 2Χ2 απέναντι στον Γλαύκο!
Μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Μ. Δούλια που το φέρνει αήττητο στην κορυφή του της βαθμολογίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η..
ΠΑΙΔΕΣ

Νίκη άνευ αγώνα για τους Παίδες
Την δεύτερη νίκη τους χωρίς καν να ιδρώσουν σημείωσαν οι παίδες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, καθώς νίκησαν με 20-0 άνευ αγώνα τον Ολυμπιονίκη που δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση στο Αργοστόλι.




ΑΝΔΡΕΣ

Γλυκόπικρη ήττα για τους άνδρες του ΝΕΟΛ στην πρεμιέρα, 79-71 από την Απολλωνιάδα
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και για 35 λεπτά έλεγχε το παιχνίδι με τη διαφορά να κυμαίνεται 5 με 10 πόντους υπέρ μας, θα μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αν στα τελευταία λεπτά ήταν ποιο συγκεντρωμένη.
Ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση και σχετικά συνεπείς στην άμυνα απέναντι σε μια καλή και γεμάτη ομάδα την Απολλωνιάδα.

Η επόμενη αγωνιστική (2η)


14/10/15
12:00
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ

14/10/15
8:30:
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΣ

14/10/15
9:30:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ

11/10/15
1:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.

14/10/15
8:30:
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ

14/10/15
8:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ

14/10/15
6:15:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ




ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ