ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των επαναληπτικών αγώνων κυπέλλου του Σαββατοκύριακου



Λίγο πριν την έναρξη των πέντε επαναληπτικών αγώνων αλλά και των δυο πρώτων αναβληθέντων του τοπικού κυπέλλου ο λόγος δίνεται για μια ακόμη φορά ανήκει στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώνουν για τους αγώνες των ομάδων τους στο πλαίσιο των παραπάνω αγώνων του τοπικού κυπέλλου.
Ας ακούσουμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δεκατεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο σε Ληξούρι, Τζανάτα και Κεραμειές!!
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
B. Βαγγελάτος (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)

«Ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο τον Οδυσσέα πιστεύω ότι θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι καθώς όπως και εμείς έτσι και οι αντίπαλοί μας θέλουν την πρόκριση.
Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την πορεία μας στο κύπελλο διατηρώντας τον περσινό μας τίτλο! Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα στα ποδοσφαιρικά πλαίσια».
Φ. Φατούρος (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα Ιθ.)
«Το ερχόμενο παιχνίδι για τον επαναληπτικό γύρο του κυπέλλου με τα Διλινάτα ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παρόλα αυτά το περιμένουμε και το βλέπουμε με αισιοδοξία.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους αφού η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες και ως τώρα δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια της.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Μακάρι να έχουμε όλοι υγειά χωρίς τραυματισμούς για τη νέα σεζόν».
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ


Μ. Βασιλάτος (ποδοσφαιριστής Εθνικού)

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολύ καλό υλικό με νέα παιδιά. Πιστεύω πως θα διακριθούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι του κυπέλλου πιστεύω πως θα περάσουμε εύκολα στην επόμενη φάση και θα χρησιμοποιηθούν νέα παιδιά εφόσον μας δίνετε η ευκαιρία λόγω της εύκολης επικράτησης στον πρώτο αγώνα».


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Α. Παππάς (ποδοσφαιριστής Πρόννων
«Η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη ακόμα αγωνιστικά καθώς έχουμε κάνει μόνο μια βδομάδα προπόνηση κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρία γκολ.

Στο δεύτερο ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Παρά το εις βάρος μας 1-4 στον επαναληπτικό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και σίγουρα θα παλέψουμε για την νίκη»!
Μ. Αραβαντινός (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)

«Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι μας δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης.
Εμείς όμως θα πάμε για τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, και πάνω απ' όλα να ευχαριστηθούμε τον αγώνα.

Ελπίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα, χωρίς άλλα προβλήματα».
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Γ. Αμούργης (ποδοσφαιριστής Σάμης)
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ από την μεριά μου σε όλες τις ομάδες να έχουν μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και χωρίς τραυματισμούς.
Τη φετινή χρονιά προβλέπω ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Όσο αφορά την ομάδα μου φέτος κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί για κάτι καλύτερο έχουμε ενισχυθεί σημαντικά έχοντας κάνει κάποιες μεταγραφές που πιστεύω θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα.
Στόχος τις ομάδας φέτος είναι να διεκδικήσουμε μια θέση στην τετράδα και φυσικά στόχος μας είναι και το κύπελλο.
Μέσα από πολύ προσπάθεια και αγώνα πιστεύω στο τέλος θα μείνει κάτι θετικό. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πυλαριακό θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και ένταση.
Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη και πιστεύω ότι θα βγάλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Δ. Παπαδάτος (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Απολαμβάνουμε να αντιμετωπίζουμε τις πολύ δυνατές ομάδες του νησιού, καθώς τόσα χρόνια στην Β΄ κατηγορία δεν είχαμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε εναντίον τόσο ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Μια τέτοια πολύ ποιοτική ομάδα είναι και η Σάμη που θα παίξουμε την Κυριακή για το κύπελλο. Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε ότι έχουμε και να ευχαριστηθούμε έναν ωραίο αγώνα».
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σ. Ζαμπαύτης (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
«Παρά το μεγάλο προβάδισμα και την σχεδόν εξασφαλισμένη πρόκριση εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και πιστοί στο πλάνο του προπονητή με σκοπό τη νίκη, παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής με δημιουργία φάσεων, προσέχοντας βέβαια και την άμυνά μας διότι η Πρόοδος είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Ραφαέλο Ραπάι (ποδοσφαιριστής Ηρακλή Πρόνων)
«Η Εικοσιμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έτσι μπόρεσε να βάλει δυο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο, ο ΗΡΑΚΛΗΣ εξακολουθούσε να αμύνεται από τις επικίνδυνες επιθέσεις της. Και στη συνέχεια η Εικοσιμία πιο ποιτική και έμπειρη ομάδα συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και έτσι κατάφερε να βάλει ακόμη τρία τέρματα και να φτάσει το τελικό σκορ του παιχνιδιού στο 5-0.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι αντίπαλοι μας είναι με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο αλλά εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ θα παλέψουμε προσπαθώντας να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Σ. Αποστολάτος (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει στην ομάδα μου το δικαίωμα να πάει χωρίς άγχος στη ρεβάνς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και αδιάφοροι.
Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση».
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Δ. Κατσιγιώργης (ποδοσφαιριστής Παγκέ)
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις περί του γηπέδου Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η έναρξη του κυπέλλου μπαίνει μάλλον σε δεύτερη μοίρα, μιας και οι εξελίξεις κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές είναι και σε αυτό θα αναφερθώ κυρίως.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το τοπικό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες του πρωταθλήματος, όπως επίσης και τις ευθύνες που αναλογούν στον εκάστοτε πρόεδρο - αντιπρόεδρο - αντιδήμαρχο –«πλανητάρχη»!!
Αυτή η συζήτηση «καυγάς» που όλοι είδαμε μεταξύ των ατόμων που αντιπροσωπεύουν το Κεφαλονιτικο ποδόσφαιρο ένα πράγμα μόνο ανέδειξε..... Το πόσο ευθυνόφοβοι και ανίκανοι είναι!!
Με τέτοιους επικεφαλής μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία!! Τελικά ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα ίσως είναι να γίνει αυτό που ανέφεραν οι πρόεδροι Μαγδαληνός και Κουμαριώτης, να αποσυρθούν δηλαδή οι ομάδες από το πρωτάθλημα μπας και ιδρώσει κάποιο αυτί!!!!!!

Τέλος για το παιχνίδι με τα Ομαλά, ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μιας και φέτος στην ομάδα μας, με νέους παίκτες και προπονητή έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες και στόχοι».
Π. Τζάκης (ποδοσφαιριστής Ομαλών)

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ, μιας και εμείς ξεκινάμε τώρα, μια καλή χρόνια σε όλες τις ομάδες. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παγκεφαλληνιακό θα είναι πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα μας με ένα νέο προπονητή και με κάποια επίσης νέα παιδιά, κάνουμε σκληρή δουλειά κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παγκεφαλληνιακό σαν ισάξιος αντίπαλος. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ ότι όλα αυτά που συμβαίνουν με το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είναι απαράδεκτα και πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί υπάρχουν πολλοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι κρίμα να τους οδηγήσουν στην εγκατάλειψη».Λυπούμεθα αλλά παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν κατέστη δυνατόν να φιλοξενήσουμε δηλώσεις από κάποιον εκπρόσωπο ποδοσφαιριστή της Ερύσσου και της Προόδου Ιθάκης.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η στήλη είναι ανοικτή σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να στείλει τις δικές του δηλώσεις για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.
To sportsthea με μεγάλη του χαρά θα τις φιλοξενήσει.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ