ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΜΑ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


Αναφορικά με «δημοσιεύματα» του γνωστού παρά-site που εξακολουθεί να επιδεικνύει την εμπάθεια του απέναντι στην δημοτική αρχή, με παραπληροφόρηση, λασπολογία και ψεύδη, θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Ουδέν ψευδέστερον ότι είναι έργο της Περιφέρειας. Η Δημοτική Αρχή ΑΠΑΙΤΗΣΕ από τον πρώην Υπουργό Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδη να χρηματοδοτηθεί το έργο, ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ, ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ & ΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ! Άρα ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. Το ότι υπάρχει η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας είναι ένα ζήτημα που απαντήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Διονύση Λυκούδη στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά προφανώς οι «δημοσιογράφοι» του παρα-site δεν ήταν εκεί για να το ακούσουν. Ο λόγος λοιπόν είναι ότι το ΥΠΟΜΕΔΙ δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τον Δήμο, άρα έπρεπε πρώτα τα χρήματα να πάνε στην Περιφέρεια και από εκεί με την προγραμματική σύμβαση να τα πάρει ο Δήμος. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και σε κάθε περίπτωση πάντως το έργο αυτό ανήκει στο Ληξούρι και στους Ληξουριώτες.

Έχουμε κουραστεί να γινόμαστε δέκτες μίας απροκάλυπτης, άδικης και πρωτοφανούς επίθεσης ψεύδους και παραπληροφόρησης από την «κίτρινη δημοσιογραφία» και τους «πάτρωνές» της. Αδυνατούν, ακόμη και σήμερα, να αποδεχθούν την ήττα τους στις εκλογές του Μαίου του 2014 και να αλλάξουν σελίδα. Όσο όμως το μίσος και η εμπάθειά τους θα ξεχειλίζει, τόσο περισσότερο θα πεισμώνει αυτή η Δημοτική Αρχή και θα προσπαθεί να φέρει σε πέρας ζητήματα προς όφελος της Κεφαλονιάς και των δημοτών της

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ