ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Καβγας για τον <<ξαφνικο



Θύελλα αντιδράσεων έφερε η απόφαση τουπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς να διακόψει ξαφνικά τη συνεδρίαση, λόγω κολλήματος της Σοφίας Γαρμπή, η οποία ήταν εισηγήτρια στο θέμα που ακολουθούσε.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, και αυτό που προκάλεσε την οργή σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι ορίστηκε για σήμερα το πρωί στις 11:00 η επανάληψή της συνεδρίασης, κάτι που οδηγεί εξαναγκάζει πολλούς συμβούλους να μην παραβρεθούν αφού είναι εργαζόμενοι.
Καβγάς μάλιστα ξέσπασε ανάμεσα στον Μ. Αλυσανδράτο και τον Νίκο Γκισγκίνη όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι με τις συνεχείς παρεμβάσεις της η Λαϊκή Συσπείρωση καθυστερεί το συμβούλιο, με αποτέλεσμα αυτό να διαρκεί πολλές ώρες.
Πρέπει να πούμε πάντως, ότι ειδικά χθές το συμβούλιο καθυστέρησε μάλλον εξαιτίας της επίσκεψης του Μητροπολίτη η οποία είχε μεγάλη διάρκεια, και όχι λόγω των παρεμβάσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης που ήταν μάλλον λίγες (τουλάχιστον σε σχέση με το τι μας έχει συνηθίσει).
Σήμερα μάλιστα ο Γιάννης Κουρούκλης από την Λαϊκή Συσπείρωση είπε ότι η χθεσινή διακοπή έγινε γιατί δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου να ψηφιστεί το τέλος στα κοιμητήρια.


Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ