ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα του Άκη Τσελέντη στον Παναγιώτη Σγουρίδη.


Μήνυμα του Άκη Τσελέντη στον Παναγιώτη Σγουρίδη.
Επειδή κάποια πραγματα πρεπει να λέγονται σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα στη σελ. του στο FB αρμοδιου υπουργού υποδομών. Τα συμπεράσματα δικά σας.
"ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατι κ. Σγουρίδη δεν επικοινώνησες ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΕΦΥΣΙΧΑΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΟΡΓΑΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ;
ΓΙΑΤΙ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ Η ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 15 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΙΤΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΛΛΗΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΚΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΠ, ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" (οι ίδιοι με κάθε κυβέρνηση...) ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛ;;! Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΕΚΔΟΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΗΛΙΝΟ ΛΟΓΟ! TΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ