ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Φιλοξενία "ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΛΛΑΔΑ"



Δεν αμφισβητούμε ενδεχόμενη συνεισφορά των
Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς καθώς και άλλων επιχειρήσεων - ιδιωτών, που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκπομπής αλλά, είμαστε αναγκασμένοι για την αποκατάσταση της αλήθειας και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών να διευκρινίσουμε ότι η εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» που θα μεταδοθεί αύριο 29 Νοεμβρίου 2015 από τον Σκάι, προσκλήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και υλοποιήθηκε με την φιλοξενία της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Σας επισυνάπτουμε την αλληλογραφία με την παραγωγό εταιρεία. Αθήνα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015
Προς: Lassi Hotel

Υπόψη: κου Γαλιατσάτου Σπύρου Κοινοποίηση: κα Ελισάβετ και κα Μαρία Από: Προσέγγιση Μον.ΕΠΕ
Τηλεοπτική εκπομπή: «Ένα τραπέζι Ελλάδα» με την Ντίνα Νικολάου

Θέμα:Συνεργασία με την εκπομπή της Ντίνας Νικολάου στον ΣΚΑΪ «Ένα τραπέζι Ελλάδα» για το επεισόδιο στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς

Αγαπητέ κύριε Γαλιατσάτο,
Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, σας αποστέλλω και γραπτώς την πρόταση συνεργασίας για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα», που προβάλλεται από το κανάλι ΣΚΑΪ, κάθε Κυριακή στις 20.00, με παρουσιάστρια τη σεφ Ντίνα Νικολάου.
εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα» έχει ταξιδιωτικό-μαγειρικό περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της οποίας παρακολουθούμε την παρουσιάστρια Ντίνα Νικολάου να ανακαλύπτει τα γαστρονομικά χαρακτηριστικά του κάθε μέρους της Ελλάδας που επισκέπτεται. Παράλληλα, μέσα από τις περιηγήσεις της, γνωρίζει και μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό της τις τοπικές και ιστορικές ιδιαιτερότητες των σημείων αυτών.
πρόταση για συνεργασία αφορά την επόμενη σεζόν μας –Οκτώβριος 2015-Φεβρουάριος 2016, των οποίων τα γυρίσματα έχουμε ήδη ξεκινήσει, και σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τις ιδιαιτερότητες του τόπου σας, τόσο από ταξιδιωτικής, όσο και από γαστρονομικής άποψης.
πρότασή μας σε εσάς έγκειται στην τηλεοπτική προβολή του χώρου σας με εξασφαλισμένη την φιλοξενία του συνεργείου μας (8 άτομα για 3 διανυκτερεύσεις-άφιξη 14/7-αναχώρηση στις 17/7, με πρωινό και parking για 2 οχήματα). Ιδανικά θα θέλαμε ξεχωριστό δωμάτιο για κάθε συνεργάτη. Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτό θα θέλαμε 4 μονόκλινα και 2 δίκλινα.
Prosenghisi Film & Video Productions Ltd –Κορίνθου 9α, Πεύκη, 15121 Τηλ. 210 2725340-8, φαξ: 210 2725349
info@prostv.com

Τα ανταποδοτικά πλάνα προβολής του χώρου σας είναι γενικά -εσωτερικά και εξωτερικά- και εντάσσονται στο σενάριο της εκπομπής μας σύμφωνα με το σκηνοθετικό της ύφος, προκειμένου να καλύψουμε το προφίλ του χώρου σας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας θα πραγματοποιηθεί και μια δράση στον χώρο σας με την παρουσιάστρια μας την κυρία Νικολάου, είτε στον χώρο του πρωινού, είτε στην πισίνα, είτε σε σημείο που θα υποδείξει ο σκηνοθέτης μας.
Σας ενημερώνουμε επίσης, πως όλη η παραπάνω τηλεοπτική προβολή πολλαπλασιάζεται μέσω της επανάληψης του εν λόγω επεισοδίου από το Κανάλι του ΣΚΑΪ, αλλά και μέσω της παρακολούθησής του από επισκέπτες του web TV του SKAI PLAYER τόσο σε live, όσο και σε Video on Demand.
Παρακάτω θα βρείτε Link από επεισόδιο στο Βόλο, την Καλαμάτα και την Μάνη για να έχετε μια εικόνα της δουλειάς που κάνουμε. http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=257207 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=258090 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=254662
Για περαιτέρω διευκρινίσεις, είμαι στη διάθεσή σας. Αναμένω απάντησή σας το συντομότερο δυνατό.
Με εκτίμηση Για την «Προσέγγιση»
και το «Ένα τραπέζι Ελλάδα»
Ελένη Σκάρπου Project Manager
2102725340 / 6946655278 skarpou@prostv.com
Prosenghisi Film & Video Productions Ltd –Κορίνθου 9α, Πεύκη, 15121 Τηλ. 210 2725340-8, φαξ: 210 2725349
info@prostv.com
From: Eleni Skarpou [mailto:skarpou@prostv.com] Sent: Tuesday, July 07, 2015 4:02 PM

To: Kefalonia Ithaca Hotel Association <info@kefallonia-hotels.gr> Cc: reception@mirabel.gr

Subject: Re: Προώθ: ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΡΠΟΥ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΛΛΑΔΑ"
Γεράσιμε καλησπέρα.
Μίλησα με την κα Χαρίτου και τα έχουμε κανονίσει όλα.
Ονόματα συνεργείου ανά δωμάτιο:
Μονόκλινα (Ντίνα Νικολάου, Βασίλης Κεχαγιάς, Νατάσα Θεοχάρη, Ντίνος Μαχαίρας)
Δίκλινα με ξεχωριστά κρεβάτια (Γωγώ Νικολάου-Ειρήνη Καραγιάννη, Παντελής Αναστασιάδης-Δημήτρης Χριστόπουλος)
Ενημέρωσε με μόνο τί ώρα σερβίρεται το πρωινό στο Mirabel.
Σ' ευχαριστώ για όλα. Καλό απόγευμα. Φιλικά Ελένη
On 7/7/2015 3:05 μμ, Kefalonia Ithaca Hotel Association wrote:
Αγαπητή Ελένη,
Σε συνέχεια τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σου επιβεβαιώνω την κράτηση για 4 μονόκλινα και 2 δίκλινα δωμάτια B/B για τις ημερομηνίες in 14/7 out 17/7 (3nts) στο ξενοδοχείο μου (Mirabel CityCenter Hotel).
Η συνάδελφος κυρία Χαρίτου που θα παρουσιάσει το Ελληνικό πρωινό είναι ενημερωμένη από μένα και το τηλέφωνο της είναι 6976880181 & 2671022510
Παραμένω στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειασθείς.

Με εκτίμηση
Gerasimos Timotheatos
Chairman – Kefalonia & Ithaca Hotels Association Central Square Argostoli
281 00 Kefalonia - Greece
Τ 2671025381 / F 2671025384 W www.kefalonia-ithaca-hotels.gr M info@kefallonia-hotels.gr
www.kefalonia-ithaca-hotels.gr Kefalonia and Ithaca Hotels Association In social Network.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ