ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ.Αλέξανδρου Παρίση και αφού συνεπάρει τον κ.Αγγούρια για την σημαντική Εκδήλωση, ευχαρίστησε για την Πρόσκληση και για το συνεχές ενδιαφέρον των Ομογενών για το Νησί.




Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθη η κορυφαία ετήσια εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων στο Montreal του Καναδά.
Ο Πρόεδρός του Συλλόγου κ.Απόστολος Αγγούριας με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα , μαζί με τον τ.Πρόεδρο τής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κ.Ιωάννη Χιόνη και τον εν ενεργεία Πρόεδρο, κ.Διονύση Βλάχο, υποδέχθηκαν τον Α/Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ.Ευάγγελο Κεκάτο και τον συνόδευσαν στην Εκδήλωση Πολιτισμού του Συλλόγου , ο οποίος επί 63 συνεχή χρόνια προσφέρει σπουδαίο πολιτιστικό , κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο σε Καναδά και Κεφαλλονιά.
Ο κ.Κεκάτος απηύθυνε χαιρετισμό στην Εκδήλωση, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ.Αλέξανδρου Παρίση και αφού συνεπάρει τον κ.Αγγούρια για την σημαντική Εκδήλωση, ευχαρίστησε για την Πρόσκληση και για το συνεχές ενδιαφέρον των Ομογενών για το Νησί.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με παιδικά και νεανικά χορευτικά σχήματα, που εντυπωσίασαν με την καλλιτεχνική τους απόδοση.
Αύριο ο κ.Κεκάτος, θα έχει Σύσκεψη Εργασίας με το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και αμέσως μετά, συναντήσεις με Μέλη της Ομογένειας στα Γραφεία του Συλλόγου, για θέματα σχετικά με το Νησί και αφού παραχωρήσει συνέντευξη στα Ομογενειακά ΜΜΕ θα αναχωρήσει για την Κεφαλλονιά.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ