ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει: "Κυβερνητικά στελέχη έχουν σχέση με την τρομοκρατία και απειλούν την ζωή μου"

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου και ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι» είναι οι φράσεις-"βόμβες" που εκτοξεύει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Φράσεις που θα ανταράξουν το πολιτικό σκηνικό αφού δεν τις λέει κάποιος τυχαίος αλλά ο πρώην υπεύθυνος για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, ο οποίος μην ξεχνάμε ήταν προσωπική επιλογή του ωυω πρωθυπουργού Α.Τσίπρα!

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη!

Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο πρώην υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο- παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του!

Θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις από την κυβέρνηση στις καταγγελίες αυτές.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ