ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ



Στον Σάκη Βούτο μίλησε πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας αναφέροντας τα προβλήματα που προκάλεσε στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο μεγάλος πρωινός σεισμός της Λευκάδας.






ρεπορτάζ:

Σάκης Βούτος
Η πρώτη καταγραφή από την αντιπεριφέρεια έδειξε σοβαρά προβλήματα από καταπτώσεις στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Ιθάκης ενώ  υπάρχουν αναφορές για ζημιές και σε σπίτια στην Ιθάκη αλλά και σε προσεισμικά κτήρια στην Βόρεια Κεφαλονιά.

Ήδη μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας έχουν μεταβεί στην περιοχή ώστε να υπάρξει αποκατάσταση της ζημιάς, όπου αυτή είναι δυνατή. Επίσης μηχανικοί του ΤΑΣ έχουν ξεκινήσει έλεγχο πρωτίστως των δημόσιων κτηρίων (νοσοκομεία, σχολεία κ.λπ.).

Απαντώντας στις δηλώσεις του Άκη Τσελέντη ότι το ρήγμα αυτό πιθανώς να ενεργοποιήσει και αυτό της Κεφαλονιάς, το οποίο έδωσε τους δύο μεγάλους περσινούς σεισμούς, ο κ. Δρακουλόγκωνας απάντησε ότι έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε επιφυλακή σε συνεργασία με τον Δήμο, ενώ ευχαρίστησε και το ΤΕΕ που διέθεσε από την πρώτη στιγμή μηχανικούς ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Δείτε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα στον Σάκη Βούτο


Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα



ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ