ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΗΛΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΚΑΔυστυχώς για τα γνωστά παρά-site και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που κρύβονται από πίσω τους, ήλθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Κεφαλλονιάς απέναντι στην παράνομη και καταχρηστική τακτική του ΙΚΑ Κεφαλλονιάς.

Ειδικότερα η αρμόδια Τοπική Διοικητική Επιτροπή του ΙΚΑ, «άδειασε» κατά κυριολεξία την παράνομη τακτική του ΙΚΑ Κεφαλλονιάς και ακύρωσε τα αυθαίρετα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί με προκλητικό σκεπτικό εις βάρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.

Επομένως, όσοι πανηγύριζαν για τις πρωτοφανείς αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς «έμειναν με την χαρά στο χέρι»…

Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και τα υπόλοιπα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από το ΙΚΑ Κεφαλονιάς εις βάρος του Δήμου μας τα οποία εκκρεμούν στην αρμόδια Επιτροπή καθώς οι αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς αντιβαίνουν ευθέως πλήθος διατάξεων και νομολογίας.

Οι εποχές που όσοι είχαν «μία σφραγίδα στο χέρι τους» νόμιζαν ότι μπορούν να «τυλίγουν σε μία κόλλα χαρτί» όσους επιθυμούσαν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς στην χώρα μας υπάρχουν κανόνες δικαίου και Δικαστήρια όπου προστατεύουν όσους ενεργούν πάντοτε με γνώμονα το νόμο.

Σύντομα λοιπόν οι κατήγοροι μας θα μετατραπούν σε υπολόγους καθώς ο Δήμος Κεφαλλονιάς γνωρίζει να αντιμετωπίζει τις όποιες παράνομες τακτικές εις βάρος του από όπου κι αν προέρχονται

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ