ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ  ΤΗΝ 27.11.15
Αργοστόλι, 25.11.15

Η ΄Ενωση γονέων µαθητών δήµου Κεφαλονιάς συµµετέχει στην κινητοποίηση στο υπουγείο Παιδείας, για ασφαλείς υποδοµές,
µέτρα αντισεισµικής θωράκισης και προστασίας, την Παρασκευή 27.11.15 που διοργανώνεται από την ΕΛΜΕ πλαισιώνεται δε και από άλλους µαζικούς φορείς του νησιού.
Προκειµένου να συνδράµουµε στη µαζική µας παρουσία στο υπουργείο Παιδείας, η ΄Ενωση Γονέων από κοινού µε την ΕΛΜΕ-ΚΙ θα µισθώσει λεωφορεία και θα καλύψει τα έξοδα για τη µετάβασή και την επιστροφή µας. Το κόστος του λεωφορείου θα είναι µηδενικό για τους συµµετέχοντες. Στο εισητήριο του πλοίου, έχουµε εξασφαλίσει έκπτωση 50% (δηλ. περίπου 10 ευρώ για µετάβαση και επιστροφή) και µε αυτό θα επιβαρυνθούν οι ενήλικες και όποιος µαθητής µπορεί να το αναλάβει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση µεγάλης συµµετοχής θα γίνει χρήση και της τακτικής συγκοινωνίας ΚΤΕΛ µε κόστος στο 50% του κανονικού εισητηρίου. Χρήση του ΚΤΕΛ θα γίνει µόνο από ενήλικες.
αναχώρηση θα γίνει από το ΚΤΕΛ , την Πέµπτη 26.11.15 και ώρα συγκέντρωσης 2.00µµ. Επιστροφή από Αθήνα, την Παρασκευή 27.11.15 , µετά το µεσηµέρι (η ακριβής ώρα και ο τόπος επιβίβασης θα γνωστοποιηθεί αύριο).
συγκέντρωση πριν τη µετάβαση στο υπουργείο Παιδείας θα γίνει στις 9.00 πµ της Παρασκευής στο σταθµό Νερατζιώτισσας του ηλεκτρικού, όπου θα γίνει και καταµέτρηση των παρόντων.
µαζική αυτή κινητοποίηση χρειάζεται και υψηλό αίσθηµα ευθύνης από όλους όσους συµµετάσχουν. Γι' αυτό και είναι απαραίτητος ο αυξηµένος συντονισµός και επαγρύπνηση . Εµπιστευόµαστε τη νέα 
γενιά στο βήµα διεκδίκησης που θα κάνει µε τρόπο συγκροτηµένο,υπεύθυνο και συνειδητό. Η µμεγαλύτερη συµµετοχή 
γονέων και καθηγητών θα διασφαλίσει ακόµη περισσότερο την ασφάλεια της προσπάθειάς µας.

΄Ενωση γονέων Κεφαλονιάς
Ηλ διευθυνση enossigoneonkefalonias@yahoo.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ