ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ανακοινώνει την λειτουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου στo Aργοστόλι,



Περιόδου 2015-2016 για παιδιά (ηλικίας από 5 έως 12 ετών) και ενήλικες.
Στο Εικαστικό Εργαστήρι θα πραγματοποιούνται μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά όπου βασικός σκοπός των μαθημάτων θα είναι να μεταδώσουν στους μαθητές την εικαστική σκέψη και αντίληψη, με δημιουργικό τρόπο και ενισχύοντας την φαντασία τους (κύριο χαρακτηριστικό της ηλικίας τους).
Τα εικαστικά, με το ευρύ φάσμα μεθόδων και μέσων, δίνουν το βήμα στο παιδί στο να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο. Μέσα από αυτόν θα παράγει έργο που θα αποτελέσει την αφετηρία για την δημιουργία ενός ισορροπημένου χαρακτήρα με θετικά πολυσύνθετη σκέψη.
Επίσης θα λειτουργήσει τμήμα ενηλίκων με μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους γνώσεις στην δημιουργία και στην θεωρία της τέχνης.
Εικαστικός θα είναι η κ. Μαρία Τουμαζάτου.
Η πρώτη συνάντηση για όλους και καθορισμός των τμημάτων θα γίνει το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα: 16.00-18.00, σε αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου ¨Αντώνης Τρίτσης¨.
Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά την διαδικασία των εγγραφών και τη μηνιαία συνδρομή μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.- Λ.Βεργωτή 16 και στο τηλέφωνο 26710-25600.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ