ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η χώρα μας χρειάζεται ουσιαστική διακυβέρνηση όχι για να εξασφαλιστεί το μέλλον της κομματικής πελατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρου του έθνους.





Ώρες ευθύνης

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος προσδιορίζει τον εαυτό του ως δεξιό ή αριστερό, εάν έχει κοινή λογική, στοιχειώδη παιδεία και καθαρές αξίες, δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τον πλήρη ευτελισμό της χώρας μας. Ζούμε μέρες δραματικών εξελίξεων στην Ευρώπη και ειδικότερα στη περιοχή μας, όπου μεγάλες πόλεις ερημώνουν από τον τρόμο και γεμίζουν στρατό, όπως μία άλλη σκοτεινή περίοδο της Ευρώπης.
Ζούμε μέρες που στην Ελλάδα μας, ηθικά πλεονεκτήματα, δήθεν αξιοπρέπειες, διαπραγματεύσεις κι ελπίδες καταρρέουν με εκκωφαντικό τρόπο, αποκαλύπτοντας το τεράστιο μέγεθος της ζημιάς από την ανεπάρκεια, τον λαϊκισμό και τα τραγικά ψέματα του κυρίου Τσίπρα και των απίθανων συνεργατών του.
Ζούμε μέρες που το τραπεζικό μας σύστημα – το οποίο κατ’ επανάληψη σώσαμε εμείς οι πολίτες – λεηλατήθηκε με τον πιο απίστευτο τρόπο μέσα από μία ανακεφαλαιοποίηση που δεν θα είχαμε ανάγκη αν δεν είχε προηγηθεί η περίοδος του κυρίου Βαρουφάκη, καταλήγοντας για άλλη μια φορά να μην έχουμε την δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί η πραγματική οικονομία – οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας που είναι οι μόνες που κρατούν το τόπο μας ζωντανό δίνοντας εργασία, φόρους και τελικά ελπίδα ... πραγματική ελπίδα.
Και πάνω από όλα, βλέποντας το ρεζιλίκι των εσωκομματικών εξελίξεων στη ΝΔ, ζούμε μέρες που μπροστά στα μάτια μας μηχανισμοί του πολιτικού κατεστημένου του χθες, που με την αδιανόητη απληστία και τα πελατειακά του συμφέροντα κατέστρεψαν τη χώρα μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς καμία αναστολή συνεχίζουν το έργο τους.
Η χώρα μας πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την τραγική αντιαναπτυξιακή συμφωνία με τους δανειστές μας, είναι πάλι μπροστά στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, ενώ για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της είναι τόσο απομονωμένη από την ευρωπαϊκή οικογένεια η οποία ιδιαίτερα εμφανώς δείχνει την αγανάκτησή της απέναντι στους ερασιτεχνισμούς, τον λαϊκισμό και τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης, αλλά και στην απραξία της αντιπολίτευσης.
Η χώρα μας χρειάζεται ουσιαστική διακυβέρνηση όχι για να εξασφαλιστεί το μέλλον της κομματικής πελατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρου του έθνους. Πρώτα όμως χρειάζεται εμείς οι πολίτες να αποφασίσουμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που θέλουμε και τα όνειρα των παιδιών μας.
Υπάρχει Τρόπος αλλά απαιτεί πολίτες και όχι απλά θεατές.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ