ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2015


Ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας, ενημερώνει τους παραγωγούς που υπέβαλαν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης έτους 2015 σε αυτόν, αλλά και όλους τους Κεφαλονίτες και Ιθακησίους αγρότες και κτηνοτρόφους, ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανάρτησε τις λίστες με τα νέα προσωρινά δικαιώματα στους δικαιούχους.
Παράλληλα, χθες 7/12/2015 κατατέθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων, το 90% του ποσού της βασικής ενίσχυσης που δικαιούνται.
Ο Συνεταιρισμός μας πληροφορεί τους ενδιαφερομένους, ότι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας στα Ομαλά και να ενημερώνονται σχετικά με την ατομική πράξη προσδιορισμού των προσωρινών δικαιωμάτων τους βασικής ενίσχυσης και για όποια σχετική απορία τους. Εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26710 86301 (κος Δανελάτος).
Αναφορικά με την νέα περίοδο αιτήσεων 2016, γνωστοποιούμε ότι ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας ως πιστοποιημένος φορέας Α, με την γνώση και την εμπειρία που πλέον διαθέτει, θα εξυπηρετεί τον κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό σε χώρο στο Αργοστόλι που θα ανακοινώσουμε προσεχώς.
Ομαλά 08/12/2015
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ