ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΣΙΝΕ ΚΕΦΑΛΟΣ


Η «Magic dream» παρουσιάζει την

Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Εμπενίζερ
Σκρουτζ, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα “A Christmas Carol”. Ένα έργο παραμυθένιο, γεμάτο περιπέτεια, χιούμορ, φαντασία και ζωντάνια, που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Η δυναμική αυτού του μυθιστορήματος, με το οποίο μεγάλωσαν τόσες γενιές, είναι τεράστια και οι συμβολισμοί της αμέτρητοι.
Μια παράσταση γεμάτη μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.
Κεντρικός ήρωας της ιστορίας, Ο γέρο Σκρουτζ. ΄Ενας άνθρωπος πάμπλουτος, αλλά παράλληλα τσιγκούνης, άκαρδος και μίζερος…. Ένας άνθρωπος που εξαιτίας του χαρακτήρα του, έχει χάσει το πραγματικό νόημα των γιορτών και κατ επέκταση την ουσία και τη χαρά της ζωής. Την παραμονή, όμως, των Χριστουγέννων γίνεται το θαύμα και ο Σκρουτζ αφυπνίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με αλήθειες, που μέχρι τη δεδομένη στιγμή φοβόταν να σκεφτεί και να παραδεχτεί. Το πνεύμα των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος συναντιούνται ……. Και όλα αλλάζουν, Το θαύμα παίρνει σάρκα και οστά.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΣΙΝΕ ΚΕΦΑΛΟΣ
στις 17 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Ώρες παραστάσεων: 9.00π.μ .- 10:30π.μ. & 11:00 - 12:30π.μ. ΤΙΜΗ: 5€
Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 6949277740 – 2105227639 - 2105200076 - 6977146429
Παίζουν: Στέφανος Αθανασόπουλος, Νάντια Λεονάρδου, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Τσιάγκα και στον ρόλο του Σκρουτζ ο Σπύρος Ιωάννου
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ MAGIC DREAM
Με εκτίμηση
‘MAGIC DREAM’

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ