ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η Pre game της 8ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας





Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του 1/2, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται κανονικά και αυτό το Σαββατοκύριακο, με το πρόγραμμα και τους πέντε αγώνες του.
Η κατάσταση στην κορυφή παραμένει αμετάβλητη, με την αήττητη Εικοσιμία να προηγείται σταθερά στην κούρσα της διεκδίκησης της πρωτιάς.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σίγουρο ότι δεν θα λείψει η αγωνία αφού θα διεξαχθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω "πατώματα"!

Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία αύξησε τη διαφορά της στους +3
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία, φιλοξενεί στην έδρα της τα επικίνδυνα Διλινάτα και με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την 1η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Κεφαλονιάς σε ένα "πονηρό" παιχνίδι φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Όλες στα ντέρμπι.

Ο 3ος και αήττητος Παλληξουριακός, φαίνεται να έχει το πιο εύκολο έργο αυτή την αγωνιστική από τους υπόλοιπους πρωτοπόρους μιας και φιλοξενείται στα Φαρακλάτα από τον ουραγό Πυλαριακό και ούτε λόγος να γίνεται για το πόσο απαραίτητη είναι νίκη και οι τρεις βαθμών.
Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον επίσης στα Φαρακλάτα και στο ντέρμπι των Σάμης-Προόδου Ιθάκης. Μιας "μάχης" που στο βάθος έχει φόντο 4αδας!
Τέλος την μεγάλη "μάχη" για την σωτηρία τους δίνουν Οδυσσέας Ιθάκης και Φωκάτα στο Βαθύ με τον νικητή να κάνει ένα μεγάλο βήμα για αυτή.


Η βαθμολογία

α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7
13 - 02
17
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
7
15 - 04
14
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7
11 - 02
13
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
20 - 08
12
-.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
7
09- 05
12
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
7
12 - 05
11
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
10 - 07
10
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
7
04 - 20
04
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
04 - 29
03
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
7
04 - 20
01
Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  12-12-2015 ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Α.Ο. Φωκάτα
Μαγουλάς
Σπύρος
Μαστάγκα Μ.
 Κώτσης Ι.
2.
Σάββατο  12-12-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ε. Κεφαλονιάς - Παγκεφαλληνιακός
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Ματιάτος Δ.
Μενεγάτος Ε.
3.
Κυριακή  13-12-2015 ώρα:  11:30
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Θανάσης
Ευστάθιος

Ματιάτος Δ.
Τουλάτος Π

4.
Κυριακή  13-12-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Διλινάτα
Ματιάτος
Διονύσης
Μενεγάτος Ε.
Μυρσίνιας Γ.
5.
Κυριακή   13-12-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Π.Σ.  Πυλαριακός -  Παλληξουριακός
Θανάσης
Ευστάθιος
Κομητόπουλος Π.
Τουλάτος Π.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ

"Μάχη" με φόντο σωτηρίας στο Βαθύ



Το Σάββατο το πρωί στις 11:30 στο Βαθύ της Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με έναν πολύ ενδιαφέροντα βαθμολογικά αγώνα για τις αντίπαλες ομάδες.
Ο Οδυσσέας φιλοξενεί τα Φωκάτα με τους δυο να «καίγονται για τη νίκη και το τρίποντο, αφού όποια, το κατακτήσει είναι σίγουρο ότι θα έχει κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη, βαθμών και ψυχολογίας, την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο από τον Πυλαριακό, βλέπουν πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα και θεωρούν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στην συνέχεια. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να συνεχίσουν το σερί τους και αυτή την αγωνιστική!
Οι φιλοξενούμενοι με μια πορεία που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, βρίσκονται έναν βαθμό παραπάνω από τους Ιθακήσιους και προέρχονται από εντός έδρας ήττα με την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα για αυτούς και έτσι θα πάνε στο Βαθύ να χτυπήσουν το παιχνίδι και να ανασάνουν βαθμολογικά.
Προβλήματα στην ομάδα του Σπ. Ζερβού, εκτός του τιμωρημένου Ε. Μαρούλη, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Αντίθετα με αυτή του Μιχ. Αθηναίου που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντουκάι και σε αρκετούς άλλους που για διάφορους λόγους δεν θα είναι στην αποστολή, είναι πολλά.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί κυρίως στις απουσίες που θα έχουν οι ομάδες και το αποτέλεσμα του οποίου είναι πολύ πιθανόν να δίνει παραμονή ή αγωνία!
Θέση:Γηπεδούχοι στην 9η - Φιλοξενούμενοι στην 8η.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κ. Μ. Μαστάγκα και τον κ. Ι. Κώτση.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Να συνεχίσουν νικηφόρα θα επιδιώξουν οι "κιτρινόμαυροι".....
Να σταματήσουν το αρνητικό τους σερί οι "κυανόλευκοι....


Συνέχεια του προγράμματος το Σάββατο, το απόγευμα στις 3 μ.μ. και στο Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. Ακολουθεί το ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής με την Α.Ε.Κ. τυπικά γηπεδούχο να φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό.
Αν μιλάγαμε πριν από λίγο καιρό θα λέγαμε ότι θα επρόκειτο για ένα ντέρμπι πρωτοπόρων. Όμως οι γηπεδούχοι αισθητά ανεβασμένοι και στην δεύτερη πλέον θέση του βαθμολογικού πίνακα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι της μετράει ισάριθμες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση ισόβαθμη των Διλινάτων. Σίγουρα κανένα παιχνίδι πριν από την ολοκλήρωση του δεν βγάζει νικητή. Για αυτό εμείς θα το παρουσιάσουμε σαν έναν πολύ δυνατό παιχνίδι που γιατί όχι να μην εξελιχθεί ακόμη και σε ντέρμπι.
Άλλωστε οι βαθμολογικές διαφορές δεν είναι τεράστιες και μια νίκη των «κυανόλευκων» θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα.

Όμως πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια του νησιού τα τρία τελευταία χρόνια και αυτό τα λέει όλα. Πρέπει επιτέλους να πάρουν παιχνίδια και με δυνατούς αντιπάλους. Παιχνίδια που εκτός των βαθμών φέρνουν και την καταξίωση!
Από την άλλη πλευρά οι «κιτρινόμαυροι», όπως προαναφέραμε σε φουλ φόρμα και χωρίς προβλήματα τον τελευταίο καιρό θα παραταχθούν με στόχο κατ’ αρχήν τη νίκη και αν είναι δυνατόν να «καθαρίσουν» όσο πιο νωρίς γίνεται το παιχνίδι προκειμένου να αποβάλλουν και το άγχος που στο ποδόσφαιρο μόνο καλός σύμμαχος δεν είναι.
Περιμένουνε ένα παιχνίδι ποιοτικό, άλλωστε και οι δυο ομάδες βγάζουν ποιότητα και παίζουν επιθετικά, με τον τελικό νικητή, αν υπάρξει, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την κορυφή.
Εκτός του τραυματία Χρ. Μαλισσόβα και του τιμωρημένου Χ. Λαμπρόπουλου, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Γ. Τόγια. Το ίδιο ισχύει και για τον Θ. Βουκελάτο.
Φαβορί: Οι πρωταθλητές είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Ο Παγκέ είναι σίγουρο ότι θα παλέψει να σπάσει το αρνητικό του σερί και για αυτό θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.
Θέση:Γηπεδούχοι 2η – Φιλοξενούμενοι 4η ισόβαθμοι των Διλινάτων.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ε. Μενεγάτο.

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ


Αναμένεται δυνατό το παιχνίδι στα Φαρακλάτα....
Και οι δυο θέλουν να βάλουν βάσεις 4αδας


Η αγωνιστική μεταφέρεται για την Κυριακή το πρωί όπου στα Φαρακλάτα, στις 11:30, η Σάμη φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης σε ένα πολύ ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι με μια μέτρια από πλευράς συγκομιδής βαθμών πορεία, δεν έχουν περιθώρια μιας νέας απώλειας, αφού γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας θα μείνουν πολύ πίσω και το όνειρο της 4αδας θα αρχίσει να δυσκολεύει. Βρίσκονται ήδη εκτός "στόχου", αφού η 6η θέση δεν τους ικανοποιεί, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι μονόδρομος για αυτούς.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται σε ανοδική πορεία παίζουν καλό ποδόσφαιρο και μετά το αρχικό άσχημο ξεκίνημα τους, άρχισαν να παίρνουν τους απαραίτητους βαθμούς και να ρίχνουν "κρυφέ" ματιές για για την είσοδο τους στην τελική τετράδα και την συμμετοχή τους στα playoffs του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Μάλιστα παραμένουν για τέσσαρες αγωνιστικές αήττητοι γεγονός που έχει βοηθήσει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Κ. Πίππου.
Θεωρούμε ότι, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, για την κατάκτηση των βαθμών, που είναι ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, θα παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα και γκολ.
Σίγουρα το αναμένουμε πολύ δυνατό και τον νικητή να ξεχωρίζει δύσκολα.
O K. Βιτωράτος θα έχει αρκετές απουσίες και όλα θα αποφασιστούν μετά την σημερινή προπόνηση. Σίγουρα θα απουσιάσει ο Κ. Καλιβωκάς, πιθανόν και ο Μπεκατώρος που είναι με υψηλό πυρετό.
Πρόοδος και Κ. Πίππος χωρίς προβλήματα δεν υπάρχουν. Έτσι και αυτή την αγωνιστική, ο προπονητής των Ιθακησίων, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρία πολύ καλά του "όπλα", τον τιμωρημένο Δ. Αρταβάνη και τους απόντες εκτός νησιού Α. Τσίρο και Δ. Καρανίκα.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι κατά την άποψη μας ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα.
Θέση:Γηπεδούχοι 6η – Φιλοξενούμενοι 7η.

Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Π. Τουλάτο.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Και οι δυο "καίγονται" για νίκη......
Αναμένεται δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες


Την ίδια ημέρα αλλά το απόγευμα στις 3 μ.μ., ένα ακόμη ντέρμπι διεξάγεται στις Κεραμειές και έχει να κάνει με αυτό μεταξύ Εικοσιμίας – Διλινάτων.
Οι γηπεδούχοι πρωτοπόροι και αήττητοι, θέλουν να κρατήσουν το +3 που τους χωρίζει από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα να το διευρύνουν.
Η ομάδα της Λειβαθούς με πολύ καλή παρουσία σε όλα της τα παιχνίδια και μια χαρακτηριστική ομοιογένεια, σε κάθε ένα ξεχωριστά, είτε παίζει με ελλείψεις, είτε χωρίς, παρουσιάζει μια πολύ καλή και ποιοτική εικόνα με αποτέλεσμα να κάνει μια διαφορά.
Τα Διλινάτα άφησαν πίσω το άσχημο ξεκίνημα τους, το σημαντικό χάσιμο βαθμών και πλέον κάνουν την δική τους αντεπίθεση αφού μετά την τελευταία και μοναδική ήττα την 1η αγωνιστική με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. και κάποιες ισοπαλίες στη συνέχεια, άρχισαν να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα όπως και οι νίκες.
Θεωρούμε ότι θα είναι στην εξέλιξη του ένα πολύ ενδιαφέρον και αγωνιώδες ντέρμπι και ο νικητής θα ξεχωρίσει αρκετά δύσκολα.
Προβλήματα στην ομάδα του Δ. Ζησιμάτου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, μιας και επιστρέφει από τιμωρία ο Χρ. Μινέτος αλλά και ο τραυματίας Αντ. Κορσιάνος που αποθεραπεύτηκε και θα είναι στην αποστολή και στην διάθεση του προπονητή του, με τον τελευταίο να αποφασίζει, αν και πότε θα τον χρησιμοποιήσει, αφού δεν θέλει να ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή.
Ο Δ. Κουρκουμέλης από την άλλη, εκτός του Κ. Τζωρτζάτου που βρίσκεται εκτός νησιού δεν υπολογίζει και τους Χαραλαμπόγλου-Λορέντζο. Αμφίβολοι είναι οι Γ. και Σ. Αναλυτής αλλά και ο Δ. Τζωρτζάτος. Για τους τελευταίους η σημερινή τελευταία προπόνηση θα δείξει κατά πόσο θα μπουν στην ομάδα!
Οι παραπάνω ομάδες φέτος, συναντώνται για δεύτερη φορά αφού έπαιξαν και τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το τοπικό κύπελλο και την φάση των "8" με αυτή της Εικοσιμίας να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι χωρίς προβλέψεις και τους γηπεδούχους λόγω έδρας ένα "κλικ" πιο μπροστά, χωρίς να αποκλείεται τίποτα.
Θέση:Γηπεδούχοι 1η – Φιλοξενούμενοι 4η ισόβαθμοι με τον Παγκέ.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Γ. Μυρσίνια.

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με τους πρωτοπόρους και την 4αδα οι "ερυθρόλευκοι".... Για το καλύτερο οι Πυλαρινοί


Την ίδια ώρα και στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ο ουραγός Πυλαριακός φιλοξενεί τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα Παλληξουριακό σε ένα παιχνίδι που δεν είναι το φαβορί, όμως θέλει να παλέψει για το καλύτερο και την έκπληξη.
Μια έκπληξη με αρκετή δυσκολία για να συμβεί, αφού θα χρειαστούν να αλλάξουν πολλά στην ομάδα της Πυλάρου, ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική της ομάδα με πολλές μάλιστα λύσεις και εμπειρία.
Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική στο Βαθύ από τον Οδυσσέα δείχνουν να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία τους και την επόμενη χρονιά στην Α’ τοπική κατηγορία. Άλλωστε το πρόγραμμα που ακολουθεί στη συνέχεια είναι ένας πραγματικός «Γολγοθάς» και θα πρέπει να χτυπήσουν κάθε παιχνίδι με οποιοδήποτε αντίπαλο χωρίς να έχουν την πολυτέλεια της επιλογής, αν θέλουν να προλάβουν!
Οι φιλοξενούμενοι τώρα, προέρχονται από ισοπαλία στην Ιθάκη και την Πρόοδο, με αποτέλεσμα, αν και αήττητοι, αλλά και με τέσσαρες ισοπαλίες, να έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και να βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από Εικοσιμία και Α.Ε.Κ..
Έτσι δεν σκέφτονται κάτι άλλο εκτός της νίκης. Μια νίκη που σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων μπορεί να τους φέρει ακόμη ψηλότερα βαθμολογικά.
Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να βασίζονται στην δύναμη και το πάθος που τους διακρίνει και τους φιλοξενούμενους πολύ επιθετικούς, ώστε να καθαρίσουν από νωρίς και να μην δώσουν δικαίωμα αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν φαίνεται να υπάρχουν στους γηπεδούχους, οπότε ο Κ. Κουγιανός θα παρατάξει το καλύτερο σύνολο που θα διαθέτει. Ο Π. Μαρκέτος δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι τους τραυματίες Κ. Χασάι και Σπ. Μαρκάτο.
Φαβορί: Οι «ερυθρόλευκοι» από το Ληξούρι είναι το φαβορί της συνάντησης. Σίγουρα ο Πυλαριακός θα το παλέψει και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Θέση:Γηπεδούχοι ουραγοί στην 10η – Φιλοξενούμενοι 3η.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Π. Τουλάτο.
Οι σκόρερ
(Σε 7 αγώνες)
α/α
Ονομ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
2.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
5
3.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
4.
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
5.
DUKAJ DETAR
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
6.
QORRAJ REDON
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
7.
ΕΥΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
8.
ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
9.
ΚΛΕΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
10.
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τρία γκολ
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(9η   19-20/12/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ