ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ενας λιμενικός μεταξύ των 5 συλληφθέντων στην Πάτρα επίσης Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Πάτρα για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή

Πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και ένας Λιμενικός, συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα.


Αρχικά χθες το πρωί συνελήφθη ένας 33χρονος χρυσαυγίτης, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο
τύπου ρέπλικα, σφαίρες, μια στρατιωτική περιβολή και ένα κλομπ.
Ο 33χρονος είναι ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα και πρωτοστατούσε σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις του κόμματος. Μάλιστα ο χρυσαυγίτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι έρευνες για τη δράση του 33χρονου και άλλων μελών του κόμματος στην Πάτρα συνεχίζονται, αφού κατά καιρούς έχουν καταγγελθεί και στην Πάτρα επιθέσεις και ξυλοδαρμοί από χρυσαυγίτες.
Ερευνες
Στη συνέχεια οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας επεκτάθηκαν και συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα. Από έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν ξίφη και κλομπ και λαθραία τσιγάρα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας λιμενικός της Πάτρας, ο οποίος ερευνάται για τη δράση του στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.

Παράλληλα με τις έρευνες της Αστυνομίας για στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή, για τυχόν συμμετοχή τους σε εγκληματικές πράξεις, σε εξέλιξη βρίσκονται και έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Αυτό σημαίνει ότι ερευνάται τυχόν εμπλοκή και ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας σε δράσεις της Χρυσής Αυγής με αξιόποινο χαρακτήρα. Οι έρευνες διεξάγονται υπό άκρα μυστικότητα.

ΛΙΝΑ ΜΠΑΣΤΑ
e-go.g
ΠΗΓΗ http://peals-online.blogspot.gr/2013/10/5.html#.Uk3yY9Jdnmc


Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Πάτρα για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή


Συνελήφθη ο πρόεδρος και μέλος Συνδέσμου Εφέδρων
Ο πρόεδρος και ένα μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων που λειτουργεί στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, μετά από έρευνες που έγιναν τόσο στις οικίες τους, όσο και στα γραφεία του Συνδέσμου.
Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 39χρονο που έχουν συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων αφού κατά τις έρευνες βρεθήκαν όπλα, φυσίγγια και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του σχετικού νόμου.
Συγκεκριμένα στην οικία του 42χρονου βρέθηκε ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια.
Στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι ρεπλίκα, 50 αβολίδωτα φυσίγγια, δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 23 κάλυκες, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, μια πτυσσόμενη ράβδος και ένα δίκοπο μαχαίρι.
Τέλος στα γραφεία του Συνδέσμου βρέθηκαν ένα φυσίγγιο των 9 mm, 54 κάλυκες όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, και δυο απομιμήσεις πιστολιών.
Οι συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου. Agriniopress.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ