ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

: Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιας με Δημοκρατία της Κορέας




Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης είχε την τιμή να υποδεχτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα κ.Gil-sou SHIN και το Διπλωματικό του Σύμβουλο κ.Kwang Heon DOH.

Τους κυρίους Διπλωμάτες συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Επιχειρηματίας κ.Danny Yakoumatos, τον οποίο η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Στη Σύσκεψη Εργασίας που ακολούθησε , στην οποία Προήδρευσε ο κ.Παρίσης και συμμετείχε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ανεπτύχθησαν θέματα Τουριστικής συνεργασίας, Πολιτιστικής διασύνδεσης και Επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και αφού αναφέρθηκε στους συμμαχικούς δεσμούς των δύο χωρών, ζήτησε να επισκεφθεί Βετεράνους από τον πόλεμο στην Κορέα.

Επίσης ενημέρωσε τον κ.Δήμαρχο, ότι σύντομα θα επισκεφθεί το Δήμο Κεφαλονιάς Κλιμάκιο Διπλωματικών Αξιωματούχων της Πρεσβείας της Κορέας με εκπροσώπους Επιχειρηματικών Εταιρειών.

Τέλος ο κ.Παρίσης προσέφερε Τιμητική Πλακέτα στον κ.Πρέσβη και αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη στο Νησί της Κεφαλονιάς, του επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Κορέας μόνο θετικά στοιχεία θα έχει και για τις δύο πλευρές.



ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ