ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πολιτιστική Συνεργασία με Ρωσία


Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκε το Πρώτο Στάδιο της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής της Κεφαλονιάς με το International Art Fund.

Συγκεκριμένα, ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ.Αθανάσιος Καραπέτσας, ο οποίος ειδικεύεται στο Ρωσικό Τουρισμό, είχε συνεργασία με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του I.A.F. της Μόσχας, κ.Ttetiyakova Larisa στα πλαίσια της ανάπτυξης Πολιτιστικών δραστηριοτήτων Ρώσων Καλλιτεχνών στην Κεφαλονιά για το 2014.

Η δυνατότητα οργάνωσης θεματικών Εικαστικών Εκδηλώσεων θα εμπλουτίσει σημαντικά τη συνεργασία με το Ρωσικό Λαό, ο οποίος περιλαμβάνει πλέον και την Κεφαλονιά στις Ταξιδιωτικές – Τουριστικές επιλογές του.

Η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με το Sergiyev Posad στη Μόσχα, η συμμετοχή της Κεφαλονιάς για δεύτερη χρονιά στο Διεθνές Forum «Ρώσικη Εβδομάδα στα Ιόνια Νησιά» και η διαρκής Συνεργασία με το Σύνδεσμο Ρωσοκεφαλληνιακής Φιλίας αποτελούν τους κεντρικούς άξονες ανάπτυξης του Ρωσικού Τουρισμού στο Νησί μας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ