ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣ: ΙΟΝΙΟΝ P. LINES κ. ΛΙΑΤΟ ΜΙΧΑΛΗ


ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρατε στην επιχείρησή μας για την αντιμετώπιση της πολύ σοβαρής βλάβης που είχαμε την Κυριακή 06/10/2013 στο νησί της Ιθάκης.
Η απόφασή σας να εγκρίνετε την αλλαγή του προγραμματισμένου τακτικού δρομολογίου του πλοίου σας ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ από Σάμη Κεφαλονιάς προς Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με ώρα αναχώρησης 16:15 ώστε να δέσει στο ενδιάμεσο λιμάνι του Πισαετού Ιθάκης μας έδωσε τη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων προσωπικού και υλικού για την αντιμετώπιση της σοβαρής αυτής βλάβης.
Η πράξη σας αυτή που συνέβαλε στην αντιμετώπιση το συντομότερο δυνατό της βλάβης για την ηλεκτροδότηση του βόρειου τμήματος του νησιού της Ιθάκης μας επιβεβαιώνει τη προσφορά της εταιρείας σας , όποτε αυτή χρειάστηκε στο νησί μας και τους κατοίκους της.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την πράξη σας αυτή και παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μας στην εταιρεία και το πλήρωμα του συγκεκριμένου πλοίου .
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και το Λιμενικό σταθμό Σάμης που πρόθυμα ενέκριναν την αλλαγή του δρομολογίου για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ρωσσέτος. Ι. Λούζης

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ