ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«ΚΑΠΙΤΟΛ» Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ



Νέα μεγαλειώδη συγκέντρωση  πραγματοποιησε  το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο στο Αργοστόλι  
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΉ ΣΕΙΡΆ ΣΤΟ CAPITOL 23 1 2015


: Ένωσε όλη την «κεντροδεξιά» της Κεφαλονιάς ο Μπάκης…

Όλα τα νέα αλλά και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς, που χρόνια τώρα δίνουν εκλογικές μάχες χωριστά και από διαφορετικούς χώρους, ένωσε η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Λυκούδη στην Κεφαλονιά.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα χθες το βράδυ στην μεγάλη συγκέντρωση του Αργοστολίου όπου σε ένα κατάμεστο «Κάπιτολ» ζήτησε από όλους να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να ξαναχτίσουν όλοι μαζί το μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο X. Λυκούδης μέσα από αυτήν την μεγάλη και πρωτόγνωρη συγκέντρωση δήλωσε «άλλο Ελλάδα και άλλο Κεφαλονιά», «εδώ – τόνισε – η έδρα έχει ήδη κερδηθεί», ενώ κάλεσε τους παραβρισκόμενους σε μια μεγάλη γιορτή για τα νησιά μας την Κυριακή το βράδυ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ



































«Είναι όλοι παρόντες» είπε η κ. Τζόγια Γρουζή στην χθεσινοβραδινή της ομιλία στο κατάμεστο CAPITOL, και ρίγη συγκίνησης πλημμύρισαν το πλήθος του κόσμου.

Δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε η ίδια τη συγκίνησή της μπροστά στα μέλη και τους αγωνιστές της μεγάλης μας παράταξης, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά και τους νέους φίλους.

Κατόρθωσε να μας ενώσει όλους ,για να δικαιωθούν οι αγώνες των μεγάλων στελεχών του νησιού μας Παναγή Γεράκη, Ηλία Ζαφειράτο, Παναγή Σαββαόγλου, Μπάμπη Μεσσάρη και κυρίως του πατέρα της Δημήτρη Γρουζή, που ήταν αυτός που της έμαθε τις πρώτες ελληνικές λέξεις ΕΚΛΟΓΕΣ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Με τη δική τους ευχή και τη δική μας δύναμη γινόμαστε όλοι μια γροθιά για να επιστρέψει η έδρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο νησί μας!!!

Από το γραφείο τύπου
Της Υποψηφίας Βουλευτού Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Κ. Τζόγιας Γρουζή






Ας φέρουμε την έδρα πίσω στο σπίτι της, είπε η κ. Τζόγια Γρουζή, υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και ξεσήκωσε τα πλήθη, που ζητοκραύγαζαν.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή μας στην Ευροζώνη, όπως οραματιζόταν και ο μεγάλος ηγέτης και ιδρυτής της παράταξης μας Κων/νος Καραμανλής.

Εστίασε και επισήμανε ιδιαιτέρως:
Την εσωτερική αστάθεια που έχει καλλιεργήσει η επενδυτική φοβία λόγω της πιθανής αβέβαιης διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική και σταθερότητα της Πατρίδας μας οδηγώντας σε έξοδο από τα μνημόνια, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
Αναφέρθηκε στη σημασία της Nησιωτικής Πολιτικής που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ανάπτυξη του Τουρισμού στα νησιά μας καθώς αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων τους.
Αναφέρθηκε ειδικά στη σημασία της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης των νησιών καθώς παράγουμε προϊόντα ποιοτικά και μοναδικά τα οποία πρέπει να προωθηθούν
Επισημάνθηκε η σημασία και η αναγκαιότητα του ΤΕΙ για τον τόπο και δεσμεύθηκε πως ως Βουλευτής θα διεκδικήσει την αναβάθμισή τους και τη δημιουργία νέων τμημάτων.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι έτοιμη να υπογράψει τη συμφωνία για την επόμενη μέρα, να προχωρήσει μπροστά στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ μέσα από την Ευρωπαική Ένωση και το Ευρώ. Οι θυσίες του Ελληνικού Λαού θα βρουν αντίκρυσμα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ μια ειλικρινή και υπεύθυνη Πολιτική που οδηγεί σε έξοδο από την κρίση, σε αντίθεση με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εγγυάται την χρεοκοπία, την ύφεση, την αβεβαιότητα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. Ένα κράτος ισχυρό.

Η κ. Γρουζή οραματίζεται την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας ως νησιά των 365 ημερών.



Η κ. Γρουζή μπορεί και ξέρει καλά να επιτυγχάνει τους στόχους της καθώς στο παρελθόν με επιτυχία έχει διατελέσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ευρωπαικής και Νησιωτικής Πολιτικής, Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Δίκτυα Περιφερειών και Ευρωπαϊκές Συνεργασίες.

Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης γνωρίζει πολύ καλά την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια και το πολιτικό ήθος της. Θέλει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη που μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει και όχι ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που κρύβουν αποσταθεροποίηση και φόβο τα οποία επιμελώς καλλιεργεί ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Η κ. Γρουζή πιστεύει πως στις 25 Ιανουαρίου οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακήσιοι θα της δώσουν την εντολή και τη δύναμη να τους εκπροσωπήσει επάξια και όχι αδρανώς στο Ελληνικό Κοινοβούλιοo
Ας γίνουμε μια γρoθιά , μια δύναμη για ένα μέλλον υγιές και ελπιδοφόρο.







Λυκούδης: Θα εκλεγώ Βουλευτής για την κοινωνία, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που θέλουν Βουλευτή για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Εγώ θα εκλεγώ Βουλευτής για την κοινωνία του νησιού και για τον τόπο μου», δήλωσε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, «σε αντίθεση με την κυρία Θεοπεφτάτου που δυόμιση χρόνια ήταν Βουλευτής του κόμματός της με πλήρη αποχή από τα δρώμενα του νησιού μας, την κοινωνία μας, αλλά και μακριά από κάθε πολίτη ξεχωριστά, για το μικρό ή μεγάλο αίτημά του. Δώστε μου τη δύναμη να υπηρετήσω τον τόπο μας και εσάς. Πιστεύω ότι μπορώ. Το αποδεικνύει ο χαρακτήρας μου, η προσωπικότητά μου, η προσωπική μου διαδρομή» δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ

































 ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Σε μία μοναδική και χωρίς προηγούμενο συγκέντρωση, πάνω από 600 Αργοστολιώτες χειροκρότησαν τον Χ. Λυκούδη απόψε στην μεγάλη αίθουσα στο «ΚΑΠΙΤΟΛ».

Στην αντίστοιχη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «ΛΙΜΑΝΑΚΙ» δεν προσήλθαν ούτε οι μισοί σε αριθμό παρευρισκόμενοι, σοβαρότατο δείγμα ότι η έδρα της Κεφαλονιάς γυρνάει ξανά στον χώρο της ΝΔ.

Η υποψηφιότητα του Μπάκη Λυκούδη αποδείχθηκε τελικά ο «άσος στο μανίκι» της τοπικής ΝΔ, αφού είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν υπάρχει στην υπόλοιπη Ελλάδα την Κυριακή, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη θα έχουν τον Χ. Λυκούδη βουλευτή των νησιών μας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ







Πάνω από 600 άτομα ήταν στο Κάπιτολ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η έδρα των νησιών μας κρίθηκε οριστικά και το βράδυ της Κυριακής θα βαφτεί γαλάζια, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να την χάνει και την ΝΔ να την κερδίζει.

Οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί έχουν επιλέξει να εκλέξουν βουλευτή δυναμικό και διεκδικητικό, αυτόν που θα βάλει τα συμφέροντα των νησιών μας πάνω από τα κόμματα και τα χρώματα και να δώσουν οριστικό τέλος σε μία “άχρωμη”, “άοσμη”, “άγευστη” και “απολιτίκ” κοινοβουλευτική εκπροσώπηση 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ