ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: 10 ακτιβιστές μας σκαρφαλώνουν στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Δες LIVE:





















Με λένε Δήμητρα και το ότι διαβάζεις αυτό το email σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαιπάνω στο μεγαλύτερο και πιο ρυπογόνο λιγνιτικό σταθμό της χώρας στην Κοζάνη, μαζί με άλλους 9 έμπειρους ακτιβιστές της Greenpeace.

Γιατί βρισκόμαστε εδώ;

Για να βάψουμε ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση που δεν θα μπορεί να αγνοήσει, λίγα 24ωρα πριν τελειώσει η παγκόσμια Διάσκεψη για το Κλίμα. Και γιατί έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλη επιλογή για να λάβει αυτό το μήνυμα ο κ. Τσίπρας: χρειαζόμαστε έναν πρωθυπουργό που βάζει τα συμφέροντα των πολιτών πάνω από τα συμφέροντα των εφοπλιστών και της βιομηχανίας των ορυκτών καυσίμων.

Αυτό που βάλαμε στο μυαλό μας να κάνουμε δεν είναι εύκολο. Ο πύργος ψύξης στον οποίο σκαρφαλώσαμε, είναι 130 μέτρα και η θερμοκρασία λίγο κάτω από το 0. Και σίγουρα σε χρειαζόμαστε μαζί μας.


Τι μπορείς να κάνεις για να μας βοηθήσεις:

1) Μοιράσου αυτή τη φωτογραφία στο Facebook ή γράψε ένα σχόλιο συμπαράστασης


2) Κάνε retweet και favorite


3) Παρακολούθησε όλες τις εξελίξεις της δράσης LIVE σε αυτή τη σελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι πολύ για το αν θα τα καταφέρω σε τέτοιο ύψος. Όταν σκέφτομαι όμως πόσοι άνθρωποι είναι μαζί μας, δεν μπορώ παρά να χαμογελάω. Και αυτό μπορεί να μην μου μειώνει το άγχος, αλλά σίγουρα μου δυναμώνει το πείσμα.

Θα τα λέμε από εκεί ψηλά. :)

Δήμητρα
Χημικός και περήφανη ιδιοκτήτρια ενός μαύρου τσαχπίνικου γάτου

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ