ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΙΝΕΙ «ΦΩΣ» ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ



Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η φετινή

πρωταγωνίστρια στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Αργοστόλι, στο πλαίσιο των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα δώσει το σύνθημα για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Βαλλιάνου, σε μια βραδιά που αναμένεται να περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού προγραμματίζονται τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τη συμμετοχή ακόμα των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Αυτή θα είναι ουσιαστικά η αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων, που θα διεξάγονται καθημερινά από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη».

H Ελένη Φουρέιρα θα μετέχει αφιλοκερδώς στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και μάλιστα θα μοιράσει δώρα και στα παιδιά στην ειδική εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο Σωτήρ».

Στο παρακάτω video ακούστε την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδάει τα «Τρίγωνα Κάλαντα» στο πλαίσιο του Super Christmas Concert τα Χριστούγεννα του 2013.



ΠΗΓΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ