ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Αποχαιρετισμός του πρ. Διοικητη του Νοσοκομείου Αργοστολίου Π. Ζαφειρόπουλου


Κεφαλλονίτισσες και Κεφαλλονίτες, φίλες και φίλοι, ένα όμορφο ταξίδι δύο ετών σε λίγες ημέρες λαμβάνει τέλος, αφού ως γνωστόν αποχωρώ από Διοικητής των νοσοκομείων του νησιού. Αισθάνομαι την ανάγκη πριν αποχωρήσω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με στηρίξατε όλο αυτό το διάστημα και μου δώσατε ώθηση να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
Το έργο μου ήταν όπως γνωρίζετε πάρα πολύ δύσκολο αρχής εξαρχής, αφού πρώτον τα δημοσιονομικά της χώρας τα τελευταία χρόνια είναι σε απελπιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να είχαμε κάθε χρόνο όλο και λιγότερα χρήματα να διαχειριστούμε, όπως επίσης και η υποστελέχωση των νοσοκομείων έχει φτάσει σε άκρως οριακό σημείο. Όμως παρά τις δυσκολίες με σύνεση, με αποφασιστικότητα και αρκετή δουλειά μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων πιστεύω ότι αλλάξαμε ριζικά την εικόνα των νοσοκομείων προς το καλύτερο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περίθαλψης. Ανοίξαμε την πτέρυγα Βεργωτή βελτιώνοντας έτσι την παροχή περίθαλψης στους ασθενείς μας, εξορθολογήσαμε τα οικονομικά των νοσοκομείων ώστε να μην χάνετε ούτε ένα ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου είτε από λάθη είτε από κακοδιαχείριση, ανακαλύψαμε και διασφαλίσαμε την ακίνητη περιουσία τους και γενικότερα δώσαμε ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους κατοίκους του νησιού ότι μπορούν να εμπιστεύονται τα νοσοκομεία του νησιού τους και να μην ξενιτεύονται για θεραπεία στα νοσοκομεία της Αθήνας ή της Πάτρας.

Εδώ θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό των δύο νοσοκομείων μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες ατέρμονα στήριξαν και ενίσχυσαν την λειτουργία του ΕΣΥ προσφέροντας την καλύτερη δυνατή νοσηλεία σε όλους τους πολίτες, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας για την αυταπάρνηση και την θέληση που δείξατε, θα σας θυμάμαι και θα σας τιμώ για πάντα !!!

Εν κατακλείδι δηλώνω απερίφραστα σε εσάς φίλοι Κεφαλλονίτες ότι θα σας θυμάμαι και θα σας νοσταλγώ πάντα στην ζωή μου, πέρασα δύο ενδιαφέροντα χρόνια στο νησί σας και ευελπιστώ να τα πούμε σύντομα ξανά από κοντά, που ξέρετε ίσως και από κάποιο άλλο μετερίζι την επόμενη φορά. Εύχομαι καλές εορτές σε όλους σας υγεία και ευτυχία, η Παναγιά μαζί σας. Ένα τελευταίο αλλά πολύ ζεστό ΑΝΤΙΟ !!!

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ